szombat, december 02, 2006

Későn jön a mai hír. Mostanában sok a dolog. De jobb későn mint soha, nemde?
Ma röviden és velősen közlöm a létfontosságot.
Állat volt a bringás felvonulás, reméljük, gondolkodásra készteti a retkes politikusi réteget (tisztelet a kivételnek!)


BELFÖLD:


Félmillát adnak a patkánynak, aki feldobja a szökött rabot - Emberünk nem ölt meg, nem erőszakolt meg senkit, viszont le tudott lépni, és így nem kell a következő kb. tíz évet a sitten töltenie. Persze lehet hogy igen, ez rajta múlik.


Egyesül a paradé! - egyesül a Kossuth Téri Forradalmi Humorbizottság, a Rendszerváltó Viccbrigád, a Monnyon Le Társaság és a Most Jön Föl A Legalja Bizottmány.


KÜLFÖLD:


Zoofília Dániában - Dániában legális az állatszex (kecske, kutya, hal, de nem hörcsög, mert az már állatkínzás, és arra van törvény).


Steven Hawking: lépni kell az űrbe - értelmes a figura az tény, és valószínűleg igaza is van. Én szívesen elhúznék valahova.. bár ha küldünk egy kolóniát valamelyik távoli, jeges bolygóra, ahol szín sincs se napfény, lehet megkattan mindenki.

péntek, december 01, 2006

Utólag keményít a rendőrség, mint szokott. A képen (Index, link leljebb) épp gépfegyverrel feszít az egyik.
BELFÖLD:

Malina Hedvig sokkolás - nem értem ezt a cuccot. EU-tagok vagyunk mindketten, hamarosan schengeni határunk lesz. Akkor mi ez a patkánykodás? Komolyan még őt büntetik meg,miután megverték az utcán fényes nappal?

Szökött rab - nahát nahát! Ha ügyes, nem kapják el. Kiváncsi leszek.
Képeken gépfegyveres rendőrök, de hát ez már halottnak a csók.

Debreczeni cikk - még nem olvastam el, de el fogom mert ezek jók szoktak lenni. Ezúttal a szereptévesztő sutyerák köztársasági elnökünkről van szó.

kidobták az embriókat - a cikket végigolvasva, tényleg nem volt okés az eljárás. Viszont engem egyáltalán nem érdekel, hogy kidobtak egy pár sejtet, az még nem ember. De biztosan kitör majd a botrány, és támadnak azok, akik szerint életünk nem a sajátunk, hanem Istené.

KÜLFÖLD:

Pápa jól benyalt a törököknek - lehet az a célja, hogy enyhítse a muzulmán-keresztény feszültséget. Ha igen, ez talán nemes cél.

POÉN:

Kómába esett a kutya - nehezen hihető de vicces történet drogcsempészetről

!!! varázsgömb - találj ki egy kétjegyű számot, majd add össze két számjegyét. Ezt az összeget vondd ki az eredeti számból. Szóval ha 66 a számod, akkor 66 - (6+6) az 54.
Keresd meg a számot az ábrán, van mellette egy szimbólum. Nézd a szimbólumot egy picit, majd kattints a gömbre.
Mielőtt kiverne a hideg verejték: nem paranormális, de a trükköt egyelőre nem árulom el.

csütörtök, november 30, 2006

Kis fotós trükkel: Lenin kosarazik.


BELFÖLD:

Csesznek bringautakkal foglalkozni - HVG cikk. Jó hogy a média felkapta a dolgot, ez gyakorlatilag az egyetlen esély, különben hiába megy oda párezer ember reklamálni, hogy hol a támogatás amit ígértek.

benzinkutas gyógyszerek - lesz maximum ár, azon belül majd versengenek.

okt.23 könnygáz általi halál - 300 ezres temetkezési segélyt kapott az arc, akinek 14 éves lánya meghalt a rendőri könnygáztól.
Kiderült, hogy a lánya nem is halt meg, semmi baja. Emberünk már el is tűnt. Keresik, csalásért perelik. Kabaré.

!!! hogy megértsük a kórházreformot - Nem nagyon akarom még bírálni, mert lehet, hogy úgysem lehet ilyet fájdalommentesen végrehajtani. Mindenesetre két dolog tűnik kissé gázosnak: az ágyleépítéssel hazaküldenek sok olyat is, akit nem kéne, ezenkívül ha 50km-t kell mentőben utazni a kórházig, addig simán meghal az ember.
Még több sokkolás: tegnap hemofíliás (nem alvad a vérük) arcok beszéltek híradóban, hogy nincs elég gyógyszerük, és orvosuk mondta hogy mivel államilag nem rendeltek eleget, most csak akkor vegye be, ha kurvára fáj már, ne akkor amikor kéne. Közölte az arc, hogy így spontán bevérzések lehetnek a testében, amitől lebénulnak a végtagok. Országos Egészségügyi Pénztár kifejezetten rosszindultúnak tűnő szóvivője erre reagált: a megelőzésre(??!) van elég gyógyszerük, és a sürgősségi eseteket is el tudják látni, úgyhogy nincs gond. Ezt a rohadt szöveget! Ez kb. mintha nem lenne lázcsillapító, de mondanák hogy nincs gond, mert kaphatsz vitamint a megelőzésre, és ha olyan lázas vagy hogy elvisz a mentő, akkor majd adnak.

KÜLFÖLD:

!! Dél-Koreában városi folyót csináltak - többsávos, városon áthaladó út helyére. Azért ez szép. Annak idején nálunk a mai Nagykörút helyén lett volna kanális, mint a hollandoknál. De nincs.

! Észak-Korea esete - Halál jó cikk a sztálinista feelingről, ami ott van. De jönnek a reformok is (úgy látszik, a kommunizmus ilyen: hamarabb kezd belecsusszanni a kapitalizmus, mint hogy a nagy egyenlőség meglenne).

Siemens haláltusa - Egész Európában egyre több korrupciós botrány. A többi nagyvállalat most meghúzza magát, hogy őket még nem kapták el.

szerda, november 29, 2006

Őszentsége, sokadik Ratzinger pápa.

Tegnap nem volt híradás, ma viszont annál inkább. Mint mostanában zajlik, az extra-fontos hírek elé felkiáltójelek kerülnek.

BELFÖLD:

195 forint a dollár! Pár éve még 300 volt, és Bush megjelenése óta romlik.

7,5% a munkanélküliség - A teljes EU-ban 7,7%, vagyis annyira nem vagyunk gázok, de persze nem ezzel kell foglalkozni.

Tűzoltókészülékkel ölte meg magát a gyökér - Lehet valamit dobott előtte, vagy be volt rúgva mint a disznó, de épeszű ember ilyet nem csinál. Meg kell hagyni, ez a hír inkább tartozik a bulvár-poén kategóriájába, mint a halálhíréba.

KÜLFÖLD:

Újabb orosz mérgezés - Egy nappal Litvinyenko halála után Jegor Gajdar hirtelen 3 óráig eszméletlen lett és dőlt a vér az orrából.

megfejtették, mint mond Hitler a néma házivideókon - Szájról olvasó program ami minden szögből megérti a szavakat. Kiváncsi leszek.

kiderült miért halt meg Tutanhamon - A fáraó 19 évesen halt meg, eddig azt hitték, kinyírták, de nem: leesett a lóról és szétesett, műteni meg akkor még nem állt módukban.

fogamzásgátló férfiaknak

Fidel Castro 80 éves - igazából augusztusban töltötte be, de akkor elhalasztották az ünnepséget. Most azonban megtartják, nélküle.

Pápa most már támogatja a török EU csatlakozást - Múltkor még nem így volt, elég ha pár napot visszaolvas a kedves közönségem. Szar alak ez a pápa, mindenkit megsért aztán próbálja valahogy visszacsinálni. A feje sem szimpatikus.

!!! Új korszak az internet történelmében, úgy vélem - Tegnap este megnéztem ezt a Second Life-ot. Arról van szó, hogy van egy netes portál vagy 3 éve, de mostantájt kezd nagyon beindulni. Ingyen regisztrálsz, csinálsz egy karaktert és mászkálsz a virtuális világban. Igenám, de lehet venni telkeket valódi pénzért (átszámolva a legfrankóbb kb. 40 rongy), és ott lehet virtuálisan feszíteni. Tényleg nagy poén és gyönyörű grafikák. Ám megjelennek rajta a cégek és gazdagabbak, és közel az idő, amikor az új sznobok százezres virtuális telket vesznek, gyönyörű grafikájú kertet építenek, és neten, ebben a világban veszik meg a dolgaikat.
Lehet tévedek, mert nem regisztráltam (nem próbáltam ki), de nekem ez már nem jön be. Biztosan állat a grafika és heteket el tudnék tölteni rajta. És ezzel még jobban el lehetne szakadni az élettől.

Britney-pornó, II. rész - Britney már nem tud pénzt és hírnevet szerezni a playback zenéjével, meg már kétgyerekes anya, ezért új módszerhez folyamodik, úgy tűnik: prosztó igénytelen villantásokkal mutogatja magát a kameráknak. Mit mondjak, elég silány. DE hozzátartozik a kulturális történelemhez. Itt vannak tehát a relikviák.

kedd, november 28, 2006


LÉTFONTOSSÁGÚ KÖZLEMÉNY!!!!

Anno egy csomó fejlesztést ígértek a biciklistáknak a pártok, meg a kormány meg mindenki. Ennek ellenére a most közzétett közútfejlesztési tervben, ami tetemes EU támogatással zajlik, szó nem esik a kerékpárutak fejlesztéséről. Hagynak minket szétrohadni, ha nem teszünk valamit.

Ide jöjjön mindenki, akinek van biciklije, vagy soha többet ne reklamáljon, ha:
- ráparkolnak a bicikliútra
- nincs is bicikliút
- szidják az autósok az anyját
- elbassza egy kocsi és kifolyik az agyveleje

Ismétlem, kell a tömeg! Aki tud, szóljon mindenkinek, arcátlanul, tolakodva, trógerparasztba!

hétfő, november 27, 2006

Az egyik váci múmia (ez kicsit kevésbé konzerválódott). A kép kinagyítását nem feltétlenül ajánlom!

BELFÖLD:

Embrióhalál - Mesterséges megtermékenyítésnél (meddőség) a pár által végül nem választott néhány embriót kinyírják. Ezek nem csecsemők hanem egy-egy sejt. Megy most miatta a vinnyogás, hogy gyilkosság történt. Pedig ennek ez a módja.
Tételezzük fel hogy párommal ezt a módszert választjuk, a 8 embrióból a legéletképesebbet beültetik a nő méhébe és lesz gyerekünk. De ekkor jönnének a vallási vezetők és akaratom ellenére emberré formálnák a megmaradtakat. És akkor ott rohadna 7 nem kívánt gyermekem valami retkes árvaházban.

Váci múmiák - Nem direkt mumifikálták őket, csak úgy jött ki hogy nem rohadtak szét. Az egyik a "szívtelen apáca", akinek kérésére kivágták a szívét. Érdemes elolvasni a cuccot. Meg lesz film is, dec6 m2. És megnézhetők a Természettudományi Múzeumban a zombik.

Állatkínzásért perelnek - Egy, a többi által kivetett és ezáltal vágóhídra szánt szürkemarhán próbálta ki valami patkány a vadászíjat. Percekig küszködött a marha mire meghalt, ezért Hortobágyon eléggé ki vannak bukva, mert nem értékelik az állatkínzást. A bíróság büntetésképpen a máglyahalált helyezte kilátásba.

4-es metró kabaré - 1976-ban döntötték el, hogy két éven belül hozzákezdenek. Azóta "épül". Szeptemberben kellett volna kezdeni, de legkorábban tavasszal fognak.

KÜLFÖLD:

Pápa megy törökökhöz - Jó kérdés, hogy miért? Anno ellenezte a törökök EU-csatlakozását, meg volt az a muzulmánellenes beszéde. Így aztán a törökök kurvára nem látják szívesen.
A múltkori pápával nem volt gáz, az legalább jóindulatú volt, ez kissé az a tolakodó verzió, meg ugye a Hitler Jugend múlt..
Ratzinger felveszi a golyóálló mellényt, ami még sosem volt pápán.

LINKEK:

minden héten egy budapeti utca - szép, hangulatos fekete-fehér képek

kellemes hangulatú reklám - bár az értelmére nem tudtam rájönni

hogyan készül (smink és számítógép segítségével) a modell - rövid, gyors és hatásos. El lehet gondolkozni azon, hogy a reklámokban látott gyönyörű nők léteznek-e?

vasárnap, november 26, 2006

Litvinyenko nem sokkal halála előtt.

Hát, tegnap sem írtam, mert harmadnapos voltam. De most itt jön, ha nem is nagyon sok.

BELFÖLD:

Orbán alulról építkező országot akar - Vagyis ne az állam, hanem az önkormányzatok dönthessenek a saját jövőjükről. Átfogalmazva: ők kapják a pénzt. Ez amúgy nem tűnik falsnak, de kilóg a lóláb, nem kell sokat gondolkodni: tekintve hogy a Fidesz nyerte az önkorm. választásokat, ez azt jelentené, hogy jó sok pénzt kaphatnának megerősödésre, vagy szimplán csak lenyelnék a pénzt, egyre megy. Újabb ócska, átlátszó taktika minden egyes nap.

VI. ker. fideszes képviselője égeti magát - SS tiszti egyenruhában fényképeztette magát, mert nem vágta, hogy ez lehet, hogy gáz. Utána azzal védekezett, hogy ő szovjet ruhákban is fényképezkedett. Vagyis a védelem: nem vagyok náci, csak debil, nyugi!

Videó a Szolidaritás Éjszakájáról (hajléktalanvirrasztás) - van egy-két visszataszító alak a felvételen, tény. Viszont: pár napja dumáltam vagy fél órát egy csövessel, és mivel várnom kellett úgyis valakire, kérdezgettem hogy hogy került ebbe az állapotba. Hát minden oké volt, dolgozott, gyereke, családja volt, aztán a 17 éves gyereke meghalt autóbalesetben, felesége elhagyta, a lakásból pedig kilakoltatták, így 9 éve utcán él. Teljesen normálisnak és értelmesnek tűnt, csak kapott az élettől egy hirtelen sorozatot, ami túl sok volt.
Valószínű, hogy sok ilyen van a csövesek között, ha nem is mind, és ezeken az arcokon tényleg nem ártana valahogy segíteni, nem?

Tegnap is gyökérlázadás volt - lehet pont a WC-n ültem mikor megtörtént az Igazi Rendszerváltás??
El kell távolítani a "maoista úri népet". Itt képek is vannak meg cikk.
Lehetne csinálni a valóságshow-t, simán megüti a Győzike szintet (ill. Szalacsi Sándor).

370 grammos újszülött - és egy éve él. Hat hónaposan született meg. Én sem voltam sok, de azért 4 deka az kemény!! Jó egészséget a gyereknek!

KÜLFÖLD:

Amcsi paranoiás megkattanás - most már saját polgáraik is csak útlevéllel mehetnek be az országba. Januártól.

Jövőkutatási konferencia - "szakértők" szerint agyba ültetett chipek lesznek, mint a Mátrix. A jövőkutató legalább akkora szakértő, mint a túlélés-szakértő, aki a lezuhant gép egyetlen, családját frissen elvesztett túlélőjéhez odarohan, hogy milyen érzés túlélni? (láttam egyszer ilyet TV-ben)

sakk - Kramnyik (orosz) kiállt sakkprogram (Deep Fritz) ellen. Sakkprogramokat brutálisan nehéz megverni, és a legjobb sakkozóknak komoly lelki problémát okozott, hogy a gép sorra elveri őket. Kaszparov is így járt, pedig ő a világelső. Mindenesetre ha az orosz nyer, 200 milliót kap.

!! OROSZ MÓDSZER - Putyinék brutálisan mészárolták le a csecseneket. Anna Politovszkaja bírálta Putyint, és filmet forgatott arról, mit is művelnek ott a csecsenekkel. Anna halott. A volt KGB-tiszt, Alekszandr Litvinyenko a nő halálát akarta kivizsgálni. Megmérgezték rádióaktív anyagokkal Angliában (!), ami nem olyan gyorsan ölte meg hogy azonnal meghaljon, hanem lassan, mintha rákos lenne, de így is rájöttek. 42 évesen az ember úgy nézett ki mint egy élőhalott. Pár napja közölte, biztosan jó úton járt, ha már megmérgezték. Most pedig vége.