péntek, november 24, 2006


A másnaposság ősi betegsége sújtott le rám, ezért ma nem írok. Tessenek visszaolvasni az elmúlt pár nap híreit, volt pár érdekes.
A császárpingvin jó arc, egyik kedvenc állatom. Vonulnak föl-le, játszanak, fagyoskodnak és egymást melegítik.

csütörtök, november 23, 2006

Ezzel a hozzáállással van a gond, mint azt sokszor láthatjuk.

3 napja nem láttuk a napot, csak ezt a szürke masszát, ami éjjel narancsszínű lesz a város fényétől. Lehet, hogy sosem fog megváltozni.
Hallgassuk a Radio Pausenraum-ot Winampon, az lehet hogy segít:

BELFÖLD:

Mai sokkolás - Saját kislányaival fajtalankodott, utcán vadidegen nőkre támadott ez a tanyasi patkány, és most lesittelik, de mindössze kilenc évre.
A tanulság: ha nem is vesszük észre, de naponta találkozunk valakivel, aki lányával fajtalankodik, macskáját megerőszakolja, láncfűrésszel készül kiírtani a szomszédot, stb. (sorolhatnám)

Kezet fogott a fideszes a szocival! - örülni kéne, mint amikor vége a világháborúnak, de szarok rá. Ha belenézünk a cikkbe, ugyanaz a kötekedés zajlott, egyszerűen lerohasztja az ember idegvégződéseit, nem lehet erre huzamosabb ideig odafigyelni. Képtelen vagyok már végigolvasni, mivel suttyomkodik ezúttal a Fidesz, mit utasítanak el ezúttal, miben nem tudtak megegyezni.

!!! PATIKAREFORM - Úgy tűnik, nálunk ez a reform: jól beharangozzák, aztán egy vicc az egész. Megtörtént a patikaliberalizáció: lehet kapni aszpirint, széntablettát és vitamint a patikán kívül. Ezek nem példák, hanem szinte teljes felsorolás. Fájdalomcsillapító felejtő, mert túl lehet adagolni. Csak a veszélytelen szerek lesznek máshol kaphatók.
Annyiban nagy a poén amúgy, hogy jön majd a Fidesz a népszavazással, ami voltaképpen csak pár ártalmatlan cuccot érint, szénné ég az egész banda.

Csúszik a 4-es metró elkezdése (nem építése) - Mint az euró, meg a bringautak, meg a kórházreform. Nálunk mindig minden csúszik, amíg szét nem rohad az ország.

KÜLFÖLD:

!!! Alzheimer kór okát megtalálták - Nem elég jó a vérellátás, nem jut elég oxigén az agyba, és ez vezet a memóriakárosodáshoz. Vagyis tágítani kell az ereket, megakadályozni az artériák eldugulását, és akkor nem lesz Alzheimer.

Bush bővíteni akarja a NATO-t - Bevenné ausztrálokat, japánokat, Dél-Koreát, mindegy, csak legyen kit küldeni Afganisztánba értelmetlenkedni.

Hosszú és érdekes Index cikk Irakról - Húsz év múlva is látszani fog az amcsi ballépés nyoma.
Eddig kb. 50 ezer iraki halottja van a dolognak.

LINKEK:


Balázs show horror - az ilyesmit azért érdemes nézni, hogy megtudjuk, milyen szintű figurák léteznek
Mónika show - ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy ez már olyan szintén primitív és közönséges, hogy az vicc

Óriás panda az állatkertben - saját fia hozza rá a frászt, kurva jó

szerda, november 22, 2006

2002-es választásokbeli nosztalgia: SMS Orbán Viktortól. (lásd: Jézus szeret téged!)

BELFÖLD:

Orbán népszavazása - 3 kérdése el lett fogadva, lesz népszavazás, és több milliárd forintot húzunk le a WC-n. A kérdések a következők:
1. Maradjanak-e állami tulajdonban a kórházak? (jó a megfogalmazás, mert így rávágják hogy igen- ha úgy kérdeznék: privatizáljuk-e?, akkor is ugyanazok rávágnák az igent) Én a nemre tippelek, látjuk mit ér a szocialista kórházroncs, majd a cégek versengése beindítja. Amúgy erre a kérdésre már szavaztunk egyszer, a kettős állampolgárságnál, most szavazunk újra?
2. Ugye hogy ne privatizálják a gyógyszertárakat? (ugyan miért ne? majd ha fájdalomcsillapító kell, leugrasz a benzinkútba és veszel, ahelyett hogy a bezárt gyógyszertár ajtaja előtt kaparnád a betont)
3. Ugye hogy vidéken tanyán nem vágom mit csináljanak, de ide is igent kell szavazni ha szereted Viktort.
Azért vannak így megfogalmazva a kérdések, mert így egyszerű lesz a Fidesz "3 igen" kampánya, hogy a sok sötét paraszt tudja mit kell ikszelni. És ennek megfelelően jön majd az MSZP "3 nem" kampánya. Újabb milliárdok a semmire, aztán jöhet miatta a további nyomorgás.


!!! HVG kollekció: az elmúlt évek orosz titkosszolgálat-mérgezései - még mindig dívik a klasszikus módszer, bár igaz, kultúráltabb, mint a jégcsákány. Hirtelen allergiás sokk, szívroham, halálos ételmérgezés, és mindig azután, miután az oroszok hírnevének ártó bejelentésre készült?!

Na hoppá! Siemens korrupció a Satellit-TV-nél (ami azóta becsődölt)? - Idő kérdése (lenne?), és kiderülhet, a Combinokkal volt-e valami fals.

Új krokodilház az Állatkertben!!! - Menni kell megnézni! Képek itt. Demszky nyitotta meg. Kifelé vezető útján átadta a Budapestért díjat a tapírnak.

KÜLFÖLD:

Mexikó drogháborúja - Az USA úgy próbálja fékezni a Dél-Amerikából beáramló kokaint, hogy pénzeli a mexikói drogháborút, ami évente több áldozatot követel, mint az iraki háború. Ugyanúgy reménytelen és értelmetlen, mint az alkoholtilalom. Ráadásul Dél- és Közép-Amerikában nagy a szegénység, nem érdekli őket a kockázat, ha pénzhez lehet jutni. Mindenesetre elkapták az egyik vezért, Fransisco J. A. Felix-et, és ezért rengeteg rendőrfőnököt öltek meg bosszúból.

A fasiszta drogpolitika hazájában olvad a jég - USA 46%-a támogatja a marihuána legalizálását. Ennek megfelelően a képviselői választásokkal egyidejűleg tartott, ezzek kapcsolatos népszavazáson is hasonló eredmények születtek: 40-44% legalizált volna (így hát sajnos még pont nem sikerült).
Nevada: 44% támogatja. (Colorado: 40%)

Demokrácia-index - Legtökéletesebb demokrácia a svéd, élbolyban az izlandi, holland, norvég, dán. Mi magyarok a szlovákokkal, lengyelekkel és a balti államokkal együtt a tökéletlen demokrácia kategóriába estünk.


Malmö-i menekülthullámról egy videó - elhiszem, hogy szar a helyzet itthon, de a menekült státuszt nem gondolhatták komolyan. (felhívnám a figyelmet a motel-ről szóló okfejtés igen csúnya elszólására) Én is kérek politikai üldözötti státuszt (kerget a Fidesz), kimenekülök Amszterdamba, kérem is a holland állami támogatást az ottani megélhetésemhez.

kedd, november 21, 2006


Mélyen tisztelt az aki olvassa: tekintve hogy ma nem volt kép, sőt hír sem sok (mivel siettem és a netem is baszakvott), ezért gondoltam utólag rakok képet. Először valami szétszakadt arcú zombifejre gondoltam, de aztán mégis inkább itt a norvég szépségkirálynő, meg kell hagyni, nem az a mindennapi BKV-vegyesválogatott feje van.

és kivételesen:
EGÉSZSÉGÜGYI TIPP:
éhgyomorra a nagy mennyiségű alkohol és nikotin csúnya és váratlan tudatállapotváltozást idézhet elő, így érdemes átgondolni.
Mai híradás rövidebb lesz. Az ablakon kinézve esős időt látok, így lehet, hogy kivételesen le kell süllyednem a föld alá (metró) a bicikli helyett, elég baj!

Át lettünk baszva (csak a szokásos):

Annak idején a kormány és az SZDSZ sok mindent ígért a kerékpárral felvonuló 40 ezres tömegnek, röviden: mostantól a kerékpárutakra is sokat költenek. Kijött az új kormánytervezet arról, hogy a töménytelen EU pénzt hogyan költik majd el az úthálózat javítására. Itt lett volna az a bizonyos kerékpárút dolog. Semmi, sehol. Az elkövetkezendő években úgy tűnik az a terv, hogy kiszúrják a szemünket 15 méter bicikliúttal aztán ennyi.
Pénteken ismét felvonulás lesz, megyek is- igaz ez még korábbi terv mint ez a hír.
Valamit alkotni kéne, itt van némi infó.
Amúgy úgy tűnik, ez így megy nálunk: Budapestért díjat adnak a Critical Mass-nek, a városi alternatív közlekedés népszerűsítéséért (ami, hozzáteszem, jelenleg elég életveszélyes), és ennyi, fillért sem költenek rá hogy változzon a helyzet.

BELFÖLD:

Megvan a Révész Máriusz videó - tényleg összeverték a rendőrök. Nem lehet azonosítani a tetteseket. Mosom kezeimet.

Lett volna további hír, de nincs időm másfél percenként internetet javítgatni.

hétfő, november 20, 2006

BELFÖLD:

Magyar klónegér! - Itt a teljes történet: jók vagyunk, hamarosan jön a klónmarha, klóndisznó. Táblázatból kiderül, hogy a kutya klónozása a legnehezebb, viszont az amcsik nem kevés pénzért leklónozzák bárki macskáját, lovát.
A kutató azonban figyelmeztet, hogy nagy kockázattal jár a klónozás; amennyiben rossz kezekbe jut a technológia, nagyon könnyen megvalósítható lenne a Fidesz-tüntetések "mindenki hozzon még egy embert" elve, és ez súlyos hátrányokkal járna (lásd a képet).

Európa Puskást gyászolja

Pártreform a Fidesznél - teljhatalmat ad a Vezírnek. Ismét a képre hívnám fel a figyelmet.



KÜLFÖLD:

Megszűnhet a francia idegenlégió? - A legbrutálisabb kiképzés, a legnépszerűtlenebb frontok (Libanon, Irak stb.), és ott is a legveszélyesebb küldetések. Egyszóval: a legmagasabb halálozási arány.
Tessék csak jelentkezni (magyarul is) (minimum 5 év) (270 rongy havonta)!
"Biztos lehet benne, hogy a Légióban megismeri a kalandokat és kihívásokat." (pl. azt a kihívást, hogy hogyan vonszold el magad egy kézzel az akna mellől, ha egyszer levágták a lábad)
"Családi helyzettől függetlenül a jelölt nőtlenként kerül felvételre." (barátnőt felejtsd el)

nem írok kommentárt, de felhívom a figyelmet erre a cikkre!!!

LINKEK:

Cunami miatt elárvult viziló új anyja egy óriásteknős lett: itt vannak a képek.

virtuális barátnő - nem tudom mik a hívószavak, de működött a "come here", "dance" stb

emberünk váratlanul lefényképezett embereket a kocsijukban: mindegyiknek ugyanaz az arckifejezése; mi a faszt fényképezel?

vasárnap, november 19, 2006


Visszajelzéseket kaptam, miszerint a tengeri disznó című, pár napja leközölt képem gyomorforgatóan undorító. Ennek ellenére úgy határoztam, hogy a kép marad. Ez az élőlény ugyanis nagyon gyakori a tengerfenéken, ezenkívül ilyen ábrázattal kénytelen leélni amúgy is igen eseménytelen életét, hát ne szégyenítsük meg azzal, hogy még a puszta kinézetét sem viseljük el.

A mai képen a talán még a tengeri disznónál is visszataszítóbb, emberarcú plöttyhalat láthatjuk. Szintén mélytengeri, ahol kinézet alapján senkit sem diszkriminálnak.

BELFÖLD:


Puskás videók - lehet nem mindegyik működik, ez van. Nekem a legfelső nem ment.
dec. 9.-én temetik a Bazilikában

Tegnap rendszerváltás volt - Ismét összegyűlt a lepedék, felvonultak (Kossuth téri brigád nagyrészt). Azt üzenik Gyurcsánynak, hogy szép kender terem Székelyföldön, amiből kötelet szoktak csinálni. Azt mondom erre, szép gépgyárak vannak Csepelen, ahol láncfűrészt szoktak csinálni. Hit Gyülekezete fegyvereseket nevel: jöjjenek csak, végre egy igazi féreg ellenfél.
Képek.

Tegnap volt Szolidaritás Éjszakája - sokan kimentek virrasztani a csövesekkel a Nyugati aluljáróban. Még a szociális és munkaügyi miniszter is kiment.
Az az igazság, hogy kifejezetten örülök, hogy lassan beindul országunkban a civil szféra, és az emberek összeállnak és tesznek azért, amit el akarnak érni, és nem csak a kormánytól várják a megoldást.

Interjú a hugyszagú forradalom zenéjének szerzőjével - és maga a zene itt.

meghalt egy bázisugró - ugyanazt tudom mondani, mint a múltkor: ezzel jár a sport, amit választott.



KÜLFÖLD:

Bush Vietnámban osztotta az észt - reméli, nem lesz Irakból is Vietnám. (kellőképpen őszinte megjegyzést ide nem írok, ki tudja, meddig ér a titkosszolgálat keze)

Tom Cruise megházasodott, a szcientológia egyház szerint - Az egyházat nem fogadják el mint hivatalos vallás. Lehet azért, mert saját tudományt hirdet, paranoiás híveket nevel, elnyeli az összes pénzet és zaciba vágatja a lakást, majd szakíts meg minden kapcsolatot családoddal, mert mostantól a szekta a család. Olyan szinten beteg, primitív agymosás az egész, hogy rossz belegondolni. Természetesen az alapítók kurva gazdagok a behülyített emberekből, és természetesen nem hisznek benne.