szombat, szeptember 30, 2006

BELFÖLD:

Cikk az idegenforgalmunkról, egy érdekes ábrával, miszerint 2002-2004 tájt ugrott meg és azóta javul. Ez pedig jó.

Szintén jó: miért szar a hazai reklámok nagy része (pl. mosószerreklám)? A kérdés megválaszolva.

Kiskőrösön egy ember megfojtott és elásott egy 15 éves lányt, aki nem akart vele lefeküdni. A család halálbüntetést akar.
Vagy azt, vagy gumiszoba-életfogytiglan, felhangosított, lekapcsolhatatlan, élete végéig ismétlődő TV Shop Hungary reklámmal.

KÜLFÖLD:

Horror: Hollandiában dokik gerincműtétre, helyi érzéstelenítés után lekötözték a beteget, amikoris kigyulladt a cucc, és a nő elevenen égett el.

Kína tagadja hogy kereskednének a szervekkel.
A kivégzés előtt már lefixálják a vevővel a dolgot, vagyis elméletben a kivégzett tudja, hogy mája nemsokára egy gazdag amerikaié lesz.

ÉRDEKESSÉG:

Összerántással új szavak a nyelvújítás korából:
cső + orr = csőr
gyújtó+fa = gyufa
orr + szá(j) = (eredetileg orca, ma) arc
levegő + ég: lég
híg + anyag: higany
talp + alj: talaj
könnyű + elméjű: könnyelmű
csupa + kopasz: csupasz

péntek, szeptember 29, 2006

BELFÖLD:

Régi fotók Demszky-ről és Tarlósról.

A Kossuth téri tüntető csoportok listája. Tegnapi Híradóban xy-t mint a Magyar Nemzeti Bizottság elnökét szólaltatták meg, pedig röhejes, ugyanis ez a csoport, akárcsak a többi, csak egy gittegylet.

Egy kép: gépfegyverrel a kis kannabiszpalánták ellen. Ilyen erős a társadalom, hogy el tudja hitetni vele, hogy a Sátán van előtte, és nem egy szimpla haszonnövény.

Nagymező utcában ki akarják végezni a szép nagy platánfákat, hogy garázst építsenek föld alá. Illés Zoltán nem értékeli (fideszes terézvárosi polg.mest. jelölt), Verók, a szoci viszont igen, mert ő szarik a fákra. Aki itt él, annyit kell tudni Illés Zoltánról, hogy bár fideszes, de csak véletlenül és párthűség nélkül (sőt mint elmondta, lehet nem sokáig), a lényeg viszont, hogy normális, jó humorú kultúrált arc, ha Fidesz ha nem, rá kell szavazni, nem az asszonyverő macskabelezős Verókra.

Pszichohorror-paráztatós történet egyenesen Kínából: a világ halálos ítéleletinek 80%-át itt hajtják végre, vagyis évi kb. 8000 embert. Szerveiket eladják külföldi vevőknek, a maradék holltesteket pedig elhamvasztják. Nem Blikk-hír, hanem BBC, kínai szakértők, vagyis: ez a frankó valóság. Hozzá kell tenni, hogy 68 féle bűnért végeznek ki, többek közt kábítószerfogyasztás, adócsalás, sikkasztás. Azt a kurva életbe!, csak ezt tudom mondani.

Debreczeni József cikke a 168 órában, még nem olvastam el de el fogom. Az elmúlt hetek fő eseményét elemzi, vagyis az elkúrtuk-botrányt. Tudni kell a szerzőről, hogy értelmes jobboldali, aki keményen kritizálta Orbánt, szerinte ugyanis amit ő csinál az nem jobboldal, hanem hatalomvágy és populizmus.

csütörtök, szeptember 28, 2006

BELFÖLD:

Marabu-t érdemes nézni, poénos kis karikatúrák a HVG-n, ez a mostani is jó.

Gyurcsány újabb beszéde, reakciók: rövid, érdekes kis összegzés. Jól jön, mert nem olvastam az újabb beszédet, ugyanis két mélységes felháborodás közt ki kell hagyni egy kis időt, ezenkívül lefáradtam ettől az egésztől. Épüljenek bicikliutak, legalizálják amit illik, legyen sok zöldterület és fejlődjön az ország, és akkor nem érdekel, ki hazudik és ki nagyobbat.

Tiltakoznak a patikusok. Minden joguk megvan hozzá (ők legalább nem dobálóznak), tegnap a patikában járva láttam az érveket egy poszteren. Vázolom:
Patikaliberalizáció mellett:
- ha kell valami krém, fejfájáscsillapító, szúnyogkrém, azt benzinkútban vagy boltban is meg lehet kapni, és ez könnyebbség
- a gyógyszergyártók versengése alacsonyabb árakhoz és egyre jobb termékekhez vezetne
- Nyugaton, pl. USA-ban ez jól múködik: boltban minden vény nélkülit megszerezhetünk, nem kell érte patikába menni. Ha meg mégis, a patikuspult ugyanott van a bolt gyógyszeresrészlegében.
és lenne:
- megszűnnek az állami gyógyszertámogatások, nem lesz ingyenes gyógyszer (nem értem a logikát, de lehet)
- sok hamisított gyógyszer lesz (ellenőrizni kell!)
- lejárt gyógyszerek a pulton! (ugyanaz)
Ezek alapján támogatom a patikaliberalizációt.

Demszky és Tarlós mellett esélytelen harmadik a Katona Kálmán (MDF). Normálisnak tűnik, kultúrált, zöldpárti. Csakhogy én nem szavazok MDF-re, mióta a botrányba fullasztott Kendermag-tüntetésen közölték: tíz év börtönt a fűfogyasztóknak!

Ha Gyurcsány megbukik, ki legyen a miniszterelnök, pro és kontra, Baló György, Friderikusz, Torgyán stb., nagyon jó poén!

Kerékbilincs-reklám: a totál beégés.

Gyurcsány beszédet monodtt vidéken, itt a videó. Csak épp belehallgattam, nagyi üvölt hogy honnan a jó koszos kurva... adta volna meg Viktor a 14. havi nyugdíjat?! Meg kell ezt nézni, vígjáték. Lemennek a kocsmába, ott folytatják, ennél jobban nem tudom hangsúlyozni, mennyire meg kell ezt nézni!

Valaki úgy talált rá az oldalamra, hogy beírta keresőbe: "szarszag a Kossuth téren". Utánanéztem a dolognak, és tényleg. Ugyanis nincs WC, és terjengenek a szagok. Már csak a csöves-alkesz kemény mag bírja.

KÜLFÖLD:

Párizsi autószalon 2006: van egy-két komoly darab.

LINKEK (VANNAK!!):

A legnagyobb gödör a világon: Szibériában, mint egy atomkráter akkora.

Moha, víz, csepegetjük a madarakat, jó kis flash.

Régi reklámok (angolul, de a kép is elég).

És végül a legnagyobb: Megasztár, nem hittem a szememnek: megjelenik kaszával az arc és azzal hadonászik és hörög.

szerda, szeptember 27, 2006

BELFÖLD:

Valakit ismét sittre vágnak marihuánatermesztés miatt.

Kossuth tériek egy része nem hajlandó lelépni a kampánycsend idejére. Azt mondják, odaláncolják magukat a kordonhoz ha kell. Semmi problémát nem látok ebben, sőt, még egy párat oda kéne láncoltatni a kordonhoz.

100 politikusból hány hazudik? Logikai feladat, nem túl nehéz, de vicces.

KÜLFÖLD:

Romáiba és Bulgária 2007-től EU-tag.

kedd, szeptember 26, 2006

BELFÖLD:

Tekintve hogy sikeresnek tűnt a Nemzeti Kerekasztal (neve megjelent a hírekben, petícióját beolvasták a TV-ben), most már egyre több tüntetőcsoport jön létre a Kossuth téren, mindegyik saját petícióval!

Blikk lehallgatta a rendőröket MTV-nél: kiderül, hogy feletteseik ott akarták tartani őket, de ők léptek így is hogy ne haljanak meg.

A Fidesz jogászai már dolgoznak a vádpontokon, akár tíz év börtönre ítélnék Gyurcsányt. Lásd az egy vagy pár nappal ezelőtti részt ennek a céljáról.

KÜLFÖLD:

Amcsiban mostantól baktériumevő vírust permeteznek a kajára, hogy ne romoljon meg. Biztos jól működik, csak kicsit gusztustalanul hangzik.

hétfő, szeptember 25, 2006

BELFÖLD:

Kevésbé fogy a népességünk, bár ez lehet hogy csak ideiglenes. Azon múlik főleg, hogy csökken pl. a gyermekhalandóság, emellett többen vándorolnak be, mint ki. Az egész népességfogyás nem azért gáz, mert elfogyunk, hanem mert egyre kevesebben születnek akkor egyre több az idős és egyre kevesebb a fiatal, és a kevés fiatal nem tudja eltartani a nagyobb csoportot.

Hideg van hajnalban (tapasztaltam én is), ezért a forradalmárok igen megfogyatkoznak éjjelente, múlt éjjel pl. csak ötvenen maradtak a Kossuth téren. Semmi komoly, egymás csesztetése zajlik csak.

KÜLFÖLD:

Francia sulikban betiltották a kenderleveles pólót vagy ruházatot. Röhej. Levetetik és behívják a szülőket.

Itthon is bezárta a faterja a lányát 13 évre, megerőszakolgatta meg verte. Mióta volt ez a Natascha-horror, egyre bukkannak fel a hasonló történetek. Lehet hogy minden ötödik lakásban van egy harminc éve fogvatartott nő?

Fehér Ház bocsánatot kért a venezuelai külügyminisztertő, de hozzátette, azért kapcsolták le mert készpénzzel vette a jegyet fél órával indulás előtt. A miniszter erre lenácizta az amcsikat. Hugo Chávez viszont igen vicces beszédet tartott az ENSZ gyűlésen, mondhatni nem beszélt mellé: spanyolul arról beszél hogy "büdös van, büdös van mert az Ördög itt van. Itt, az USA elnökére gondolok, imperialista világhódítóra. Mint valami Alfred Hitchcock horrorfilm."
Itt lehet meghallgatni.

vasárnap, szeptember 24, 2006

BELFÖLD:

Még mindig ott vannak a Kossuth téren azok akiknek ez jó, de tegnap nem volt brutalitás és mészárlás, úgy tűnik. Képeket itt érdemes megnézni, ott vannak a szokásos megkattant figurák.
Ajánlom emellett ezt a beteg videót a tüntetőkről.

Orbán megoldása: adócsökkentés! Meddig lehet fokozni a filléres populizmust?

Tegnap és ma:
- letartóztatások a MIÉP sátornál, sebaj!
- tegnap Kossuth téri videó
- Kőszegen az MSZP irodát elégették molotovval (Orbán elhatárolódik az erőszaktól?)

KÜLFÖLD:

Nem biztos hogy halott a Bin Laden. Nem is lesz biztos, még ha maga az Al-Kaida (ha létezikilyen szervezet) állítja, akkor sem.

Venezuelai külügyminisztert az amcsik motozták és fogvatartották a reptéren, hiába mondta, hogy ő kicsoda. Venezuela természetes fel van háborodva, ENSZ-nél is reklamál, de MINDEGY, az USA ugyanis, főleg a mostani vezérével azt köp szemen, akit csak akar, egy szegény dél-amerikai országot meg aztán lazán.

LINKEK:

Kossuth térieknek saját honlapjuk van, ezzel is azt a látszatot keltve, mintha országos méretű és hivatalos szervezet lenne, pedig így is csak egy párezres összeverődött tömeg. Hiteles média az ő szemükben a nemnemsoha.hu és társai.

Itt egy nagyon durva oldal, ami alpári módon mindenkit gyaláz a tüntetések kapcsán. Mindenki nézze meg magának.