szombat, november 18, 2006

Ezt a képet vagy 7 éve szereztem. Ez a kis arc egy szem nélküli vakondpatkány. Voltaképpen van szeme, de a szőre alatt mélyen, és csak 1 köbmillis, tehát nem nagy. Életét azzal tölti, hogy túrja a sivatagi homokot, kajál, és örül, hogy él.

Nemrég írtam a Lehel piacon lefoglalt romlott húsról (3 tonna). Ma piaci biztos forrásból megtudtuk, hogy valami raktárban volt a cucc és köze nincs a piaci kajákhoz, csak a média varrta rájuk.

BELFÖLD:

Elhunyt Puskás Ferenc. Képek itt.

KÜLFÖLD:

Elmarasztalták Észak-Koreát - mivel vagy 200 ezer embert rothasztanak GULAG-szerű táborokban, meg kínzások, kivégzések. A reakció: összeesküvés az egész, és "illegális" a dokumentum. Röhej ez az Észak-Korea, lehetne valóságshow-t forgatni, érdekes lenne: főhősünk a múlt heti epizódban részegen viccet mesélt a kommunistákról. A mai részben megnézhetjük, hogyan viszik ki a pusztába megcipőzni és elkaparni valahol.

USA vs. Irán + Észak-Korea - masszív egy darab lenne. Nem hinném, a közeljövőben: Irán elpusztítaná Izraelt (tekintve hogy interkontinentális rakétáik azt hiszem nincsenek), Észak-Korea meg az amcsikra küldené az atomot, még ha az egész lakosság éhen döglik, akkor is.
Mindenesetre Bush a diplomáciai megoldások híve, vagyis ilyen erős ellenfelet nem mert megtámadni, ahogy a Közel-Keleten teszi.

Új olasz ötlet: pénzbüntetés a munkahelyen dohányzóknak - Persze, egészségtelen a dohányzás, és jobb leszokni, de ezek a paraszt fasiszta megoldások, meg a sokkoló szövegek a cigisdobozokra, ez gusztustalan. És képmutatás is, hát a pálinkára talán rá van írva hogy halált okozhat? Kanadában meg szétrohadt tüdő fényképét teszik a cigisdobozra, az is mi?!

jön a sötét energia!!! - láthatatlan szétcsúszott anyagból van a világmindenség harmada, és ez tény. Kísérleteznek a hadászati megoldásokkal, pl. sötét anyagból készült balta elég komoly lehet.

megy az ENSZ és az Afrikai Únió Szudánba rendet csinálni - bár alig hallunk róla valamit, 200 ezer ember halt meg a polgárháborúban. Mégis sokkal többen tudunk a párezer amcsi áldozatról Irakban.

trében vannak a bálnák - befagyott a tengerszoros ahol kimehetnének, úgyhogy halálra vannak ítélve. Ezért a helybéli eszkimók megkímélik őket a fájdalomtól, és azt találták ki, hogy amikor feljön levegőért, leszúrják szigonnyal, lelövik, elvonszolják és feldarabolják és megeszik.

LINK:

Új cucc a GoogleEarth-ön.

péntek, november 17, 2006


Anno más volt még a helyzet: a képen Orbánnak gumibotot szorítanak torkára.

BELFÖLD:

román-magyar tárgyalás - januártól személyivel mehetünk Romániába. Nyílik a románok előtt a munkaerőpiacunk, bár nem teljesen. Amúgy nem kell tartani a románok beözönlésétől, mivel ha már EU, akkor inkább nyugatabbra mennek.

Orbán 6 év óta először szólal fel a költségvetési vitában - lehet hogy ismét parlamentarizmus lesz, de az is lehet, nemsokára jön valami újabb alattomos trükk.

beindult a Taxidermia című magyar film - amennyit tudok belőle, ultrabeteg sokkoló-gusztustalan. Gondolom azért megnézem valamikor, lehet hogy meg is bánom. Itt a film.

Százával nyomulnak ki a szabolcsiak Svédországba menedékjogért - Az volt a félreértés, hogy a menedékjog nem valami rugalmas szar, hanem egészen konkrét egyezmény: azok kaphatják meg, akiket ha hazaküldenének, ott jó eséllyel meghalnának, pl. politikai üldözöttek (mondjuk észak-kóreai liberálisok, otthon ugyanis kalapács, hegesztő). A gazdasági nehézség nem lehet indok. Meg is mondták a svédek igen kulturáltan: EU-n belülről nem valószínű hogy valaki menedékjogot kapjon. Haza is küldték mindet eddig.

KÜLFÖLD:

korrupcióbotrány a Siemens-nél - volt külön 20-30 milliárd euró csak a lefizetésekre. Jó pár arcot elfogtak, többek közt a nemrégig uralkodó főgórét is. A Siemens kijelentette, hogy ha neadjisten tényleg korrupció volt, úgy az illetők önállóan cselekedtek (vagyis saját fennmaradása érdekében a cég magukra hagyja őket). Lehet Combino-knál is volt valami, hm?

csütörtök, november 16, 2006

Az ember, akit nem kell bemutatni: a texasi láncfűrészes mészáros. Ha éjnek idején hirtelen kinyílik a hálószoba ajtaja, és ez a látvány tárulkozik eléd, akkor már menekülni is fölösleges. Itt van hozzá a hang is.

BELFÖLD:

Alakul az új felsőoktatási rendszer - a top 10-ben tizedik az enyém (az is valami!)

Political Capital MSZP-Fidesz elemzése - Ez a Political Capital, avagy politikai tőke, egy tanácsadó cég, amely óriáscégeknek és pártoknak ad tanácsokat- teljesen semleges, a megrendelőt segíti. Minden pártunk mögött áll valami hasonló, így ne gondoljuk pl., hogy Dávid Ibolya "harmadik fél" lépései teljesen önállóak, ezek is egy pár szakértő ötletei voltak. Mindenesetre a cég itt leírja, hogyan követett el végzetes hibákat a Fidesz, és miért áll most jobban a kormánypárt.

3 tonna rohadt hús a Lehel Piacon - oda járunk vásárolni, a kurva életbe!

Egereket klónoztak nálunk, utána nyúl következik - Egészségügyi szempontból a klónozás iszonyat hasznos lehet, rengeteg genetikai betegség gyógyíthatóva válna általa. És nálunk szerencsére még nem mászott rá a jobboldal a dologra, még nem jönnek az egy darab sejt Istentől kapott létével, meg Isten törvényeivel stb stb (hála Istennek!).

Malina Hedvig lehetőségek - sok minden felmerült, a vizsgadrukk megoldás az vicc, az hogy a szlovák titkosszolgálat így akarta lejáratni a magyarokat, nem hinném, annyira nem lenne érdekük, hiszen EU van vagy mi.. az meg hogy a magyar szélsőségesek verték meg hogy lejárassák Szlovákiát, ez vicc- egyrészt ők nem vernének meg magyar lányt, másrészt nem gondolkodnak ilyen bonyolult módon.

KÜLFÖLD:

EU tengereket tisztít - 2021-ig algákat, szennyezést eltüntetik, halakat telepítenek stb. EU lassan halad, és nem tudni, merre veszi az irányt, de ha mákunk van, jó darab lehet, és egy jóléti, nyitott, kulturált európai államközösség lehet belőle. A jövőben talán ugyanez lesz pl. az arab, afrikai, délkelet ázsiai államközösségekből, és meglehet, hogy egy évszázad múlva már régiók tárgyalnak egymással.
És persze az is lehet, hogy becsődöl az egész és kitör a világháború.

álrabok - holland sitten a 7% más helyett üli le a büntetést, gondolom, pénzért.

osztrák, dánok már nem sóznak hanem eceteznek - a lötty ugyanúgy működik, sőt, még a szennyező port is megköti a levegőből. Sőt, nem rohasztja szét a cipőtalpat meg a bicikligumit. Viszont drága cucc (vagyis nálunk nem látjuk még egy ideig).

szerda, november 15, 2006

Ezt a horrorisztikus kis girnyót tengeri disznónak hívják (sea pig). A tenger legmélyén él, hasonlít a tengeri uborkára. Állítólag 9 pénisze van (a képen láthatóak), amelyeket viszont a talajon található kis mosztalék felszívására használ. A tengeri disznó annyira iszonyú, hogy ez a legnagyobb méretű kép, amit találtam róla.

hdsnet.hu terézváros internetnek köszönhető, hogy 2 óráig tartott feltolni a netre a mai adagot

BELFÖLD:

cigicsempész szamurájok - Román vámmentes boltban veszik a cigit és hozzák ide eladni drágábban. De mivel románok nemsokára belépnek az EU-ba, a vámmentesek sem tartanak sokáig, így idegesek a csempészek. Terrorizálják a vámosokat, szamurájkarddal!
Segáz amúgy majd hozzák Ukrajnából, azok még messze vannak az EU-tól.
Amúgy meg senki ne gondolja hogy a csempészés bűn, mindössze ellentétes az állam és a cigigyártók gazdasági érdekeivel.

Viktor ismét az EU-nak panaszkodik az országra - Azt állítja, a magyar kormány és a magyar nép az nem ugyanaz, nem szabad összekeverni. Akkor én hozzáteszem, hogy akik nevében a Fidesz beszél, és a magyar népesség, az végképp nem ugyanaz. Közöm nincs hozzá, mit akar ez? És hogy népszavazás kell hogy megkezdődjenek a reformok. A reformok előszöris már megkezdődtek, másrészt a Viktor-népszavazás 50 milliárdba fájna. Ha már becsődöltünk, akkor azt a pár megmaradt fillérünket is basszuk el a semmire, nem?

KÜLFÖLD:

hidrogénnel működő BMV - már gyártják is, ráadásul. Nem szennyezi a környezetet. Csakhogy úgy hallottam, régebben valami kutatót, aki ezzel foglalkozott, valaki meggyilkolt. Az olajtársaságoknak, Bushnak stb. nagyon nem kell a hidrogén, addig jó amíg rá van kattanva a nép az olajra. És rá is van: az amerikaiak akár egyedül is óriási kocsikat vezetnek, minden oké, csak ugye ezért van gáz a Közel-Keleten.
Mindenesetre azt kétlem, hogy a BMV főnököt kinyírnák.

film a csecsen szituról - egy másik nő aki a témával foglalkozott, a filmben azt nyilatkozta, "csoda hogy még él". Ki is nyírták nemsokára. Ruszkik azért még mindig a régiek. Jó volna megnézni ezt a filmet, megpróbálom lekapni a netről. Angol neve:
COCA: the dove from chechnya.

EU parázik a MÁV miatt - tekintve hogy nem csak totál veszteséges, de az állam minden évben több pénzzel kell kipótolja a hiányt, milliárdokkal (legutóbb ha jól tudom 80 milliárddal). A minőség meg persze a megszokott hányadék. És ez a mostani, egyre halasztódó ötlet, hogy a kis falvakba ne is menjen vonat, ez megoldás?

LINKEK:

állathangok a tengerekből, ajánlom a bálnahangot!

(angolul) szexuális beleegyezés, jogászok a hálószobában - nagyon vicces kis rövidfilm

életük utolsó fényképe, poen

első internetoldal - pontosan ez volt 1990-ben a legelső internetoldal. Megnézhetjük, mit nézhettünk meg akkor.

egy kis Kiszel Tünde / Anettka vers-kép-érzelem bélfacsaró hányinger
rossz vicc a csaj, de úgy látszik, ez a negédes giccs és ez a neander-debil arc kell a népnek.

kedd, november 14, 2006

KÉP: Nosztalgia sokkolás 2003-ból.

BELFÖLD:

Mennyit keresnek a képviselők? - a cikkből kiderül. Annyi biztos, hogy olyan pénzek tűnnek el itt-ott (főleg választások előtt, mikor mentik ki a zsét), hogy abba belegondolni rossz.

olaszoknál enyhítés! - 1 gramm marihuánát lehet saját használatra tartani (ami "40 kábítószeres cigarettához elegendő" - ezt a kifejezést, bevallom, még nem hallottam). Partyarc a hátsó sorban azzal sokkolta a jobboldali politikusokat, hogy a parlament előtt elültetett pár indiai kendermagot. Közeleg az enyhülés szele (persze lehet, hazánkat elkerüli).

KÜLFÖLD:

erőszakos játékok története - már 1976-ban is paráztak hogy rossz hatással lesz a gyerekekre, pedig alig látszik a pár kis pixel! Aki nem tudja megkülönböztetni a valóságot a játéktól, annak úgy is mindegy- azzal viszont egyetértek, hogy 6 éves gyerekünk építőkockákkal vagy hasonlóval játsszon és ne a GTA-val.
Ez a gyökér például pereli a GTA-t, mert amiatt ölte meg egész családját. Amerika, természetesen.
Apropó, a GTA-banda, a Bully nemsokára megjelenik. Egy pillantást azért majd megér! (lehet hogy szar, nem tudni)

hétfő, november 13, 2006

BELFÖLD:

Gergényi marad - Gyurcsány szólt Petréteinek hogy ne fogadja el a lemondást, és így is lett. Most marad egy Gergényink. Egy ideig talán nem is baj: ha megint ugrál a söpredék, lesz ki letapossa. Más szempontból pedig: le van szarva, megszoktuk.


Orbán szerint a hazugoknak nincs helyük Európában - (így hát a Fidesz Közép-Ázsiába távozik)

morális válságban vagyunk? - voltaképpen mi a szart jelent ez? Én vagyok tán morális válságban? Nincsenek álszent, csak az ellenfélre vonatkoztatható ókeresztény erkölcseim, amelyek most megrendültek volna.
Ha Viktor eleget hangoztatja, tényleg válság lesz: nehéz lesz elfogadni, hogy a fél ország eszi a moslékot, amit elészórnak.

KÜLFÖLD:

Hezbollah erősebb mint valaha, jó eséllyel háború lesz - Izrael készül: épp le akarták rövidíteni a kötelező katonai szolgálatot, most ez felejtő. Az a durva hogy Libanon feltehetőleg nagyon szép hely volt, lásd: libanoni cédrus, és az emberek sincsenek megkattanva. Most viszont van az országnak egy része, valahogy úgy mintha nálunk a MIÉP kurvára megerősödne és a haverok is rá lennének kattanva, és azok szítják a háborút. Izrael meg szintén fel van hergelve, amúgy is az egész környék rühelli őket, így nem viselik jól a szomszéd felfegyverkezését. Amcsik meg támogatják Izraelt. Így hát ha lesz, akkor hosszú háború lesz, és mindennek a vesztesei azok a libanoni és izraeli emberek, akiknek közük nem volt országuk megkattant részéhez.

Amcsik szerint Castro rákos és halálra van ítélve - Értem, hogy az amcsiknak politikai ellenségük a kommunista vezető. De az, hogy egy öreg elnökről elhíresztelik hogy rákos és meg fog halni, milyen egy rohadt dolog ez! Erre mondják, hogy belerúgnak a döglött oroszlánba.
A nagyhatalmi politikának nincs erkölcse.
Jó egészséget Castro-nak.

LINKEK:

zenés táncos mikrofon-a-szájba-fog-kitörik mulatság

vicces reklámok - legjobb a Guinness, tán a középső sor bal széle (elhangzó szöveg a végén: Guinness- megéri a várakozást!).

30 pármásodperces animáció - van amelyik jópofa

8 perces nagyon jó animáció - elég agyament, brutális egy mese, jó a zenéje is. Az arany tojást tojó tyúk sztorijára hasonlít.

vasárnap, november 12, 2006


Mostantól képek is lesznek, ha nem is sok, és ha nem is mindig. A képaláírást még nem tudom hogyan oldjam meg, de valahogy meglesz. Indításnak itt van Télapó!
A képre kattintva lehet megnézni a teljes méretet.
Vendégkönyvem a jobb oldalon, a fejem alatt található. ALÁÍRNI TESSENEK!!! Kiváncsi volnék, kik nézegetik az oldalamat. A vendégkönyv aláírása nem jár jogi és/vagy politikai következményekkel.
Tegnap Budai Vár alatti labirintusban voltam minimal muzsikát hallgatni. Kemény egy hely, sziklák, üregek, alacsony plafon. Csak debilhosszú sor állt a bejáratnál, 1 óra 5 méter, mindez azért, mert nem tudtak rendesen visszaadni. Mindenesetre későn keltem és szét voltam esve, ezért a késői híradás.

BELFÖLD:

rendőri hibák a TV-nél - egy sor hibát követtek el, némelyik nyilvánvaló volt, pl. hogy beküldték biztosítás nélkül a vízágyút, nem csoda hogy szétszedték.

miskolciak nyerték az űrpályázatot - magyar találmány fognak tesztelni az űrben. Az ilyesmi jót tesz, fellendíti a hazai kutatást.

KÜLFÖLD:

Britney Spears szétgyalázza magát - Fura lehet, hogy egy ilyen jelentéktelen témáról egyáltalán írok. Azonban amerikai éveim alatt úgy tűnt, ez a figura jelképezi az amcsi tinilányok ideálját, így nem konkrétan az énekesnő a fontos, hanem amit jelképez. Nem meglepő, hogy miután elválik férjétől, az megzsarolja pénzért: gondolom, nem lehetett túl mély lelki kapcsolatuk, hiszen csak a külső számított és a rivaldafény. Most aztán kiugrott a szög a zsákból, a csajt vagy lehúzzák 6 milliárd dollárra, vagy leközlik a házi pornóvideóját (utóbbi esetben a videó szimbolikus jelentőségű lesz, és mindenképpen keresek hozzá linket). Hozzáteszem, hogy 6 milliárd dollárral eszméletlen módon lehetne javítani a világon, de ez a pénz nem erre megy el, hanem kocsikra, ruhákra és baszott nagy díszvillákra.