csütörtök, november 16, 2006

Az ember, akit nem kell bemutatni: a texasi láncfűrészes mészáros. Ha éjnek idején hirtelen kinyílik a hálószoba ajtaja, és ez a látvány tárulkozik eléd, akkor már menekülni is fölösleges. Itt van hozzá a hang is.

BELFÖLD:

Alakul az új felsőoktatási rendszer - a top 10-ben tizedik az enyém (az is valami!)

Political Capital MSZP-Fidesz elemzése - Ez a Political Capital, avagy politikai tőke, egy tanácsadó cég, amely óriáscégeknek és pártoknak ad tanácsokat- teljesen semleges, a megrendelőt segíti. Minden pártunk mögött áll valami hasonló, így ne gondoljuk pl., hogy Dávid Ibolya "harmadik fél" lépései teljesen önállóak, ezek is egy pár szakértő ötletei voltak. Mindenesetre a cég itt leírja, hogyan követett el végzetes hibákat a Fidesz, és miért áll most jobban a kormánypárt.

3 tonna rohadt hús a Lehel Piacon - oda járunk vásárolni, a kurva életbe!

Egereket klónoztak nálunk, utána nyúl következik - Egészségügyi szempontból a klónozás iszonyat hasznos lehet, rengeteg genetikai betegség gyógyíthatóva válna általa. És nálunk szerencsére még nem mászott rá a jobboldal a dologra, még nem jönnek az egy darab sejt Istentől kapott létével, meg Isten törvényeivel stb stb (hála Istennek!).

Malina Hedvig lehetőségek - sok minden felmerült, a vizsgadrukk megoldás az vicc, az hogy a szlovák titkosszolgálat így akarta lejáratni a magyarokat, nem hinném, annyira nem lenne érdekük, hiszen EU van vagy mi.. az meg hogy a magyar szélsőségesek verték meg hogy lejárassák Szlovákiát, ez vicc- egyrészt ők nem vernének meg magyar lányt, másrészt nem gondolkodnak ilyen bonyolult módon.

KÜLFÖLD:

EU tengereket tisztít - 2021-ig algákat, szennyezést eltüntetik, halakat telepítenek stb. EU lassan halad, és nem tudni, merre veszi az irányt, de ha mákunk van, jó darab lehet, és egy jóléti, nyitott, kulturált európai államközösség lehet belőle. A jövőben talán ugyanez lesz pl. az arab, afrikai, délkelet ázsiai államközösségekből, és meglehet, hogy egy évszázad múlva már régiók tárgyalnak egymással.
És persze az is lehet, hogy becsődöl az egész és kitör a világháború.

álrabok - holland sitten a 7% más helyett üli le a büntetést, gondolom, pénzért.

osztrák, dánok már nem sóznak hanem eceteznek - a lötty ugyanúgy működik, sőt, még a szennyező port is megköti a levegőből. Sőt, nem rohasztja szét a cipőtalpat meg a bicikligumit. Viszont drága cucc (vagyis nálunk nem látjuk még egy ideig).