kedd, december 12, 2006

Két képpel zárom a 2006-os évet:
FELSŐ: a szöges szék a prágai kínzómúzeumból. Őseink ezzel kínozták halálra azt, aki más volt mint ők, vagy aki nem értett egyet nézeteikkel. Embertársaink ma ugyanezt csinálják, csak más eszközökkel.
ALSÓ: Albert Camus, a humanista.


Jó esély van rá, hogy ez az utolsó idei bejegyzés, de nem biztos. Januárban újraindul az oldal.

BELFÖLD:

sittes szkander, videóval - némelyik nem apró termet

MDF patkánykodni készül - következő a terv: felállítanak egy bizottságot, kiderítik hogy több lefoglalt kábítószer volt, vagy több a drogos, mindegy mi meg hogy csak az derüljön ki hogy vészhelyzet van, és akkor keményítenének a törvényeken, hogy még több fiatal füvesnek basszák el az életét a sitten.
Kezdtem azt hinni, normális jobboldalt alakít az MDF. Lehet hogy így is van, de amíg az ilyen boszorkányüldöző démonkergető bepróbálkozások vannak, addig vicc az egész párt.

4-es metró - lehet nem kéne erőltetni. Nem tudom, teljesen mindegy.

trében a társadalomtudományok friss diplomásai

KÜLFÖLD:

elképesztő épületek Szentpéterváron - óriási irodaházak készülnek

új Windows-t máris feltörték - ezúttal egészen új módszerrel szándékoztak lehúzni a zsetont a vevőkről, de hiába, mert már most megoldható a klasszikus lopott windows. Bill Gates visít és verejtékezik, hogy kevesebb a dollármilliárd.

Különvélemény c. filmhez hasonló módszer angoloknál - Brit rendőrség összegyűjti az összes állampolgár adatát (botrányos válások, kirúgás munkahelyről stb.) és ez alapján eldöntik, kiknek van legnagyobb esélyük gyilkosságra. Arról már nem ír a cikk, de gondolom akkor ezeket figyelnék.

dohányzás Európában - a kép tanulságos. Nagyon jó az utolsó előtti bekezdés utolsó pár mondata, vicces a szitu. Sajnos engem ez már nem érint, új módszert kell alkalmazni.

texasiak 4 éves gyereket gyanúsítanak paráznasággal - ezt a képmutatást, röhejes...

hétfő, december 11, 2006

Ausztráliában így néz ki egy cigisodobz, hogy elriassza a vevőket. Miért nincsen szétrohadt májról készült fotó a vodkásüvegen?
KÜLFÖLD:
Meghalt Pinochet - chilei diktátor volt, volt aki nem kedvelte, például akit falsra lesitteltek vagy megkínoztak. Nem sokat tudok róla, utána kell olvasni.
LINK:
A skizofrén kutya. - Nem tudtam rájönni, mi lehet ez.