szombat, augusztus 12, 2006

HÍREK:

Már lehet tudni kik akartak gépet robbantani. 5 amerikai város (többek közt New York) felett akarták felrobbantani a gépeket, házi készítésű bombával és iPod akkumulátorral. De lehet hogy nem így volt.

MÁV vonatkörgyűrűt akar Budapesten (alagút a Déliből a Nyugatiba), mely 5-ös metróként funkcionálna. Jöhet az ilyesmi.

Interjú a hazai Playboy főszerkesztőjével.

ENSZ békehatározat, Izrael nem biztos hogy elfogadná.

péntek, augusztus 11, 2006

Egy jó spanom személyi edző már egy ideje és elég jól csinálja, lehet nála jelentkezni ha valakit érdekel, teljes mértékben tudom ajánlani: Gergő Sport
A linket a jobb oldali linkek közé is beteszem.
HÍREK:

Érdekes cikk Kubáról. Fidel öccse, Raúl veszi majd át a hatalmat. A kínaiak és a venezuelaiak nyomják előre az országot, a fejlődés egyre gyorsabb.

3 százalékos az infláció.

Társaság a Szabadságjogokért: "A kábítószerrel való viszszaélés miatt büntetőeljárás alá vont személyek túlnyomó többsége hazánkban puszta fogyasztó, 30 évnél fiatalabb, jóval iskolázottabb, mint az átlagos bűnelkövető, többségében marihuánát használ és büntetlen előéletű."

Bush iszlám fasisztáknak nevezte a terroristákat, akik gyűlölik a szabadságot (milyen egy ócska propagandaszöveg, de a sötét tömegeknek megfelel). A kormány megvédi őket. Egyre hamisabb az amerikai demokrácia. (lásd tegnapi bejegyzésem kommentárjait, ala Adiemus (pogi)).
És természetesen Al Kaida volt, meg a Bin Laden. Vagy nem, de ez mindegy is.

Izrael vs. Hezbollah ugyanaz, mindkét oldal rakétákat lő, újabb ENSZ javaslatok nem változtatnak semmin. Bevallom hogy el sem olvastam a cikket csak átfutottam, minek is olvassam el a harmincadik reménytelen békejavaslatot?

LINK:

Van egy oldal, melynek készítője pixelenként adta el az összesen egymillió dollárnyi pixelt. Biztosan nagyon meggazdagodott rajta, ugyanis internetlátványosság, és a cégek felismerték annak értékét, hogyha itt képviseltetik magukat. A neve One Million Dollar Homepage.

csütörtök, augusztus 10, 2006

HÍREK:

Londonból Amerikába menő gépekre 18 terrorista akart felvinni folyékony robbanóanyagot, hogy a levegőben felrobbantsa mindet. Lekapcsolták őket, nem tudom hogyan, viszont most már krémet és folyadékot sem lehet felvinni a gépre (a cipőbombás arc óta cipőt is át kell vizsgáltatni). Természetesen az al Qaidára kenik, ami gyanús és értéktelen információ, simán lehet hogy több csoport is létezik és ez az egyikük volt.

A csehek népszavazást akarnak, mert a nép fele ellenzi az amerikai rakétabázisépítést országukban. Nem hinném hogy az amcsikat érdekelné, mit akar a cseh többség.

Lement a Szigeten a Cradle of Filth, nélkülem sajnos, bár a fejek nem semmik.

A GTA rendezői új játékot nyomnak ki hamarosan, a Bully-t, melyben bentlakásos kolesz 15 éves diákjaként kell terrorizálni és szétverni az osztálytársakat. Legyünk türelemmel!

A globális felmelegedés miatt a medúzák a Földközi tenger felől támadják Európát.

Izrael: szokásos.

Szigeten már bőven többségben vannak a külföldiek. Belógni feltehetőleg nehezebb de biztosan megoldható, viszont nem lehet ott maradni a sátorban másnap du. 5-ig (azután nincs jegyellenőr), mert elkerített kemping van. 320 egy korsó vizezett sör, és ugyanennyi egyetlen darab rántott rajt (hiába, nem olcsó a panír, a tojás és a szelet Tesco trappista). Ez már nem a mi pénztárcánknak való, és ez már nem az ami anno..

szerda, augusztus 09, 2006

HÍREK:

Amcsik követelik a pedofil katolikus papok listáját.

Afgán kormányellenesek felakasztottak egy hetvenéves nőt és fiát "besúgásért". Hadurak naponta pusztítják egymást, az országnak vége van.

Gyógyulgat Castro, nemsokára jön vissza.

A Sziget története ábrákkal, képekkel, akkori újságcikkekkel. Érdemes elolvasni...

Egyre kevésbé jutnak el a segélyek Libanonba, mert Izrael egy bizonyos területen mindenre lő ami mozog. Viszont Libanon felvetését, miszerint 15 ezres sereggel bevonul ha Izrael kivonul, lehet hogy elfogadják (de nem hiszem).

Szarszag terjengett Budán.

Még egy Reuters kamu kép.

kedd, augusztus 08, 2006

Egy nagy lapát szar az egészségügyünk: rothadó épületek, anyaghiány, kókler orvosok, nihilista nővérek, egy májkrém a napi élelemadag, stb. Nem reform kell hanem teljes lebontás és újraépítés, undorító.
HÍREK:

Kezdődik az idei Sziget, sok minden jó lesz, pl. Cradle of Filth, Prodigy, Radiohead és Teletrip. Viszont egyre drágább a belépő, a kinn alvós helyek elfogytak, és havernál sem lehet csövezni mert el van kerítve a "kemping". 6 rongy a beugró, legalább 4 elmegy kajára meg vizezett sörre, vagyis napi 10 rongy és akkor nem aludtunk ki. 30 a heti kinnalvós, még ennyi amit elkölt az ember, vagyis 60 rongy a Sziget-hét, ennyiből elmehetünk Marokkóba egy hétre, vagy Horvátországba. Már nem szabadság és nihil, hanem kapitalizmus és tömeg. Ennek ellenére biztosan , csak el kell dönteni, kinek ér meg ennyi pénzt.

Jan Slota meg van őrülve. A szlovák szélsőjobbos régebben csak vicc volt, most viszont 11%-ot kapott pártja. A magyarellenes beszólások miatt Hiller István befenyített.
Lekerült a netről a magyarellenes zászlóégetős videó, a Külügyminisztérium nyomására.

Sikeres volt az idei Művészetek Völgye. Rengeteg zene és színház meg művészet, de akit ez nem mozgat, annak ott a töménytelen olcsó bor és házipálesz a sokszor nem egészen 100 helybéliek társaságában. De jó poén és nem drága ha az ember ügyesen csinálja.

Gondok vannak az űrbéli szexszel, de a Naprendszer benépesítése érdekében már dolgoznak a megoldáson.

Demszky feltehetőleg folytatja. A félbolond kvázipszichopata Tarlósnál persze jobb, de másik arc kéne helyette mert már szét van esve, és ha ez nem lenne elég, mosolyogni csak úgy tud, hogy a vér megfagy az ereinkben.

Felejtsük az eurót egy ideig, a 2010 lehetetlen, de a 2020-ra már jó esély van.

És most, a közelkeleti helyzet, röviden, mert kezd hasonlítani a megszokott bagdadi oda-vissza gyilkolászáshoz, amit már nincs értelme naponta tudósítani.
Vagy ezer libanoni halott eddig, harmada gyerek. Az UNICEF tiltakozik, mert már a védőoltásokat sem tudják beadni. Kérdem hogy a civileknek és főleg a gyerekeknek mi a fasz közük van a világpolitikai patthelyzetekhez és az ideológiákhoz. De ezt nem sokan kérdik, pusztuljon aki útban van.
Büblosz szép tengerét olaj borítja, a hidak, házak, erőművek és templomok jó része romokban. Minden nap hónapokkal vagy évekkel késlelteti Libanon talpraállását.
Az Arab Liga egyre idegesebb, többek közt mert az amerikai béketerv nem tartalmazza Izrael kivonulását. Szíria háborúra készül. Lesznek itt gondok...
A Reuters nevű neves hírügynökség háborús képei manipuláltak (Photoshop "clone" parancsával több füstöt csináltak), így bízzunk a médiában.

Olvassunk az Állatkertről. Jó hely nagyon, sok a lény és viszonylag korrekt is. VISZONT az sima hogy a csótánynak nincs sok helye mert szarik is rá, de az elefánt élete maga a kín, dülöngél éjjel-nappal, unatkozik mint a szenny, tehet max. egy kört ha nagyon akar, és álmodozhat a szavannákról és a csordákról, mielőtt még gumiszobába zárták volna. Zsiráf pedig télen kalodában, nem tud megfordulni sem.

Útfelújítások a fővárosban. Már régebben kirakták a táblákat hogy hol lesz, most pedig mindent felszednek, hogy ismét Demszky legyen. Politikában ugyanez megy, most nem számít a népszerűség, majd a végén szórják a zsét egy kicsit és minden oké lesz.

IDŐJÁRÁS:

Úgy tűnik megint jön a jó idő, talán majd kánikula is.

Link meg nincs, mert ennyi a napi internetezésem.

hétfő, augusztus 07, 2006

Na megjöttem a Balcsiról, egy héten át csak az eső, királyság, de az ilyet le kell szarni. Holnap majd folytatom a hírelemzést, egyelőre csak annyit tudok, hogy működik az úszó EB, és hogy a Hezbollah vs. Izrael azóta tart. Castro meg lemondott de nemsokára jön vissza, reméljük még sokáig uralkodik.