péntek, szeptember 15, 2006

BELFÖLD:

Ma du. 2-kor adják át a vizeletet a rendőröknek. Reménykedem a sajtó sebességében, de lehet, hogy csak vasárnap tudom meg, mi történt.

Visszalépett a nyitrai lány ügyvédje- valami hatalmi nyomás lehet a dolog. Alapjában véve úgy tűnik, mindenki visszalép az ügytől, MKP is.

Nyugati aluljáró padlója Budapest térkép. Jó poén, aki arra jár, érdemes megnézni.

BKV szerint nem lehet visszaküldeni a villamosokat. Demszky őrjöng.

csütörtök, szeptember 14, 2006

Az a helyzet, hogy ma szinte semmi érdekeset nem találtam. Kivéve egyet. Viszont holnap adja át a Kendermag Egyesület a vizeletet a kazincbarcikai rendőröknek, kiváncsi leszek. Elhúzok ellenőrizni Debrecent, de majd leszek.

KÜLFÖLD:

Mint a rövid cikkből kiderül, Bush összebalhézott a Nemzetközi Atomenergia-ügynökséggel, mikor azok azt állították, hamisak az iraki atomfegyverekről szóló amcsi jelentések. Amcsik megpróbálták kirúgni az említett ENSZ szervezet elnökét, nem sikerült. Most az ügynökség azt állítja, az Iránnal kapcsolatos állításaik is felháborító hazugságok. Az a helyzet, hogy simán elhiszem, és gusztustalan is, ami zajlik, de talán helyreáll majd a dolog, ha Bush-t leváltják (vagy ha egyik afrikai körútja alkalmával egy veszett gorilla leszaggatja a fél arcát).

LINKEK:

Városok googleearth térképe felett repkedhetünk kis repülőnkkel. Nem akkora zsír mint ahogy hangzik, de egy pillantást megér.

Pomponoslányok pólóján megjelenik a szöveg amit beírunk, némileg poénos, el lehet küldeni valakinek.

Emberünk bevásárlókocsikból rakott össze mindenféle jópofa állatszobrot.

Ez a cég fák törzse köré épít egészen eszméletlen lakásokat, mit nem adnék egy ilyenért, ott lóg be a fa törzse a konyhaasztalon meg az ágy mellett, fűthető a kéró stb. Annyi van, hogy átszámítva kb. 16 milla a minimumár, és ugye nem árt mellé egy baszott nagy erdei telek sem.

szerda, szeptember 13, 2006

BELFÖLD:

A Gyurcsány beszédeket faluról importált és szállított tüntetők zavarták meg: ugyanazok az arcok tüntettek a különböző városokban. Anno a kommunisták csináltak olyat, hogy hangos bekiabálással ill. oda nem illő tapssal zavarták meg állandóan a politikai ellenfél beszédét, hogy az ne mondhassa el amit akar, és így úgy tűnjön, nem tud mit mondani.

Mint tegnap írtam, a szlovák miniszterelnök bejelentette, hogy fals volt a magyar lány vallomása, pl. nem is volt aznap kimenő hívása, pedig állítólag ott beszélt magyarul és ezért verték meg. A csaj azt mondja nem is mondott ilyet, csak így értelmezték. Tegnap röviden írtam, mert nem tudhatom látatlanba, kinek lehet igaza. Ám a Népszabadság leközölt egy képet, ami szerintem magáért beszél. Persze 10 nap után már eltűntek a véraláfutások. Egyszóval: így néz ki a lány, aki azt hazudta, megverték.

Útfelújításokról egy gondolat:
Aki látta az Összeomlás című filmet (Falling Down), talán emlékszik a jelentre, ahol a főhős azon akad ki, hogy kamura újítják fel az utcát mikor semmi baja nincs, a forgalmat lezárják. Közli hogy tudja miért van ez: kapnak X összeget az évre (nem feltétlenül naptári év), ezt lehet elkölteni. Ha nem költik el, jövőre kevesebbet kapnak, ezért az évük vége felé célszerű pár utcát falsra felbontani és újrarakni.
Néha olyan érzésem van, itthon is ez zajlik, és ebben a BP főpolgármesteri választás közeledte is szerepet játszik. A közeli utca járdáját tavaly ilyentájt szedték szét, idén ugyanazt csinálták. A belvárosi utakat gyakran felújítják, és már jóval előtte ott volt a tábla, hogy fel lesz újítva (köszönet jár Demszky-nek). Emellett Budapest külterületein 1500 km FÖLDÚT van, néhol csatornázás sincs rendesen.
Nem biztos hogy ezt csinálják, lehet ez csak összeesküvés-elmélet, és nem is kell túlságosan felkapni a vizet: nálunk ez így megy, de lassan talán megváltozik majd a helyzet.

kedd, szeptember 12, 2006

BELFÖLD:

Szlovák elnök szerint a Nyitrán megvert magyar lány megrendezte az egészet hogy megússzon egy vizsgát. Népszabadság cikk végén kicsit több infó a reakciókról.

Kendermag elvitte a vizeletmintát Gyurcsánynak, hogy felhívja a figyelmet a megalázó és Gestapo-szerű procedúrára. A küldeményt nem engedték be, Feri nem reagált. Postázzák a küldeményt. Viszont leközölte a HVG és a Népszabadság a hírt, így legalább szokja a nép a témát. HVG képek itt. Magyar Nemzet nem írt róla egy szót sem, ami nem meglepő, ha valaki elolvassa azt az olcsó propagandista mocskot, amit az idei kendertüntetésről írtak. Kiráz a hideg.
***
Írtam ezzel kapcsolatban egy emailt a Ferinek, kétlem hogy válaszol, vagy ha igen akkor hogy tényleg ő fog válaszolni, de egy próbát megér.

Országszerte, valamint csütörtökön a Kossuth téren tüntetés a tandíj ellen. Rendőrök a leépítések miatt akarnak tiltakozni. Siófokon az orvosok tiltakoznak. Valami el lett itt cseszve, úgy tűnik. Mindenesetre a helyzet nem olyan egyszerű, hogy a komcsik szivatják a népet, de nem kéne hogy szükség legyen ilyesmikre.

Orbán szerint káosz a magyar egészségügy. Tény. De mit tettek ők hogy javítsák?
"Arra reagálva, hogy a szocialista párt a Fideszt sejti a miniszterelnöki látogatást megzavaró emberek mögött, elmondta: békés, jókedvű és magukat megvédeni akaró embereket lát Magyarországon." Ezen oldal szerzője "trógerparaszt csőcseléket" lát.


KÜLFÖLD:

Luc Besson, a Leon a profi és az Ötödik Elem rendezője visszavonul. Jár a csávónak a tisztelet.

Csecsenek nem higgadnak, nem is lenne miért.

LINKEK:

Szovjetek otthagyták tengeralattjáró kikötojüket, eszméletlen ahogy ez kinéz.

És itt egy igazi, súlyos, de szerintem jó animáció.

hétfő, szeptember 11, 2006

Amíg beindul a suli, meglehet hogy így este fogok írni, mert reggel nincs rá időm.

BELFÖLD:

Szeptember 22 a nemzetközi autómentes nap. Máshol alig van kocsi, nálunk csak az Andrássy-t zárják le. Viszont a Critical Mass kezdeményezésére végülis ingyenes lesz a BKV azon a napon, hogy kevesebben autózzanak. Demszky most már pánikszerűen igér fűt-fát: kerékpárosok, gyalogosok, mindenki jól jár, mert a következő 4 évben(!?) erre fog koncentrálni.
Talán az ideális az lenne ha épp csak hogy a Demszky nyerne, hogy észrevegye magát. Combino-kat meg átalakítani sörözővé és ide-oda elhelyezni egyet.

Egy valamit elfelejtettem mondani a Kendermag Esttel kapcsolatban: a kazincbarcikai rendőrség trógerparaszt diszkórazziájára válaszol a Kendermag Egyesület, brutális de remélhetőleg hatékony lépéssel. Kiváncsi leszek az eredményre. Itt olvashatja el akit érdekel a dolog.

Rekord könnyűdrog fogás Budapesten! Hova szarjak? A cikkről néhány szót, érdemes elolvasni (a cikket):
1. valaki a rokonát féltette, hogy rászokott a fizikai függőséget nem okozó drogra, ezért szólt a rendőrségnek, akinek így eszébe jutott gyorsan felgöngyölíteni az egész ügyet, pikk pakk? Hihető ez a szar?
2. terrorelhárító csoportot küldték rájuk, ha már nincs nálunk terror de kell a látszat, legalább így szerezhetnek egy kis adrenalin löketet
3. "A rendőrök múlt kedden kapták a fülest: N. Nándor itthon van", mivel eddig Hollandiában volt, gondolom hazajött rokonlátogatásra. Valami jóbarátja máris feldobta.
4. "Egy, a Rákosi úton álló ház udvarán érték tetten a drogkereskedőket, éppen egy pótkereket vittek be a házba. " PONT akkor értek oda mikor pakolták ki a drogot, rosszabb mint Hollywood, erre fizetjük az adónkat, a polgárbasztatásra?
5. "N. Nándor feltehetőleg hollandiai kapcsolatai révén jutott a nagy mennyiségű droghoz." Ja, bement a boltba és megvette.
6. "egyiküknél találtak tíz deka marihuánát". Gratulálok.
7. "csaptak le a rendőrök egy marihuánatermesztő és -terjesztő csoport tagjaira" Lecsaptak azokra a kertészekre, akik olyan növényt termesztettek, ami nem is olyan régen teljesen legális volt, valamivel Nyugatabbra pedig most is az.
Félreértés ne essék, egy percre sem állítom, hogy ezek a drogok veszélytelenek. De nem veszélyesebbek, mint az alkohol, és ezért ugyanúgy kéne őket ellenőrzötten árúsítani és adóztatni, mint az alkoholt.

KÜLFÖLD:

Ismét egy igazi, fullbeteg, degenerált történet, amiből csak azt az egy konklúziót tudjuk levonni, hogy milyen beteg emberek vannak. 13 éves lányt elrabolták, és videóra vettek vele minden létező pornópózt. Aki kiváncsi erre, itt elolvashatja.

ÉRDEKESSÉG:

1843-as nyelvújításig a rovarokat "rovatkált állat"-nak hívták (rovatka mint a potrohon a szelvények). Ekkor újították "rovatkált barom"-ra(!!). Ennek rövidítése volt a "robar", mely aztán átalakult rovarrá.

vasárnap, szeptember 10, 2006

BELFÖLD:

Tekintve hogy ronggyá égett az egész város a Combino-k miatt, Demszky kész visszaküldeni őket a Siemensnek ha megint meghibásodnak. Helyes a lépés, csak gáz hogy ennyire ráizgították a népet, aztán most ennyi volt.

Lehet minden HVG cikk után kommentárokat hagyni. Nagyon lassan, de kezd átalakulni begyöpösödött társadalmunk.

A Fidesz megkérte híveit, ne ordibáljanak a Gyurcsány-turné alatt. Nem bírták ki (túl sokat kértek tőlük), jött a szokásos "Gyurcsány Ferenc mondjon le". A Fidesz-MSZP csatába nem akarok túlságosan belefolyni, nehogy kiakasszam valamelyik olvasómat, úgyhogy ehhez többet nem is fűzök hozzá.

SZDSZ gyűjti a Tarlós-parasztságokat (elszólásokat, ritka súlyos szövegeket), Fidesz meg a Gyurcsány elszólásokat. Ez az óvodás ócsárlósdi, ez a rossz vicc, ez a hazai politikai kultúra.
SZDSZ mellesleg továbbra is az agyroncsolóan idegesítő Kovács Pisti oltással fárasztja a népet internetes oldalán, nem tudom, miért is?

Ma volt a Kultiplexben Kendermag Est, és lesz több hasonló is a jövőben. Nagyon érdekes beszédeket hallgathattunk meg, emellett megvolt az első magyar joint-tekerő verseny. Eljön az idő amikor ez mindennapi dolog lesz, és akkor elmondhatom, hogy ott voltam az elsőn.
Népszabadság pedig leközölte a dolgot, még ha csak az egyesület oldaláról lemásolt szöveggel is, és ez jó dolog.
Nosztalgiából nézzük meg az első, 2003-as tüntetés fotóit. Különösen ajánlom az első képet (bal felső), jól mutatja, milyen is az a részeges, gondolkodni képtelen, sötét, korlátolt, középkori plepsz tróger, aki le akar sittelni 3 évre egy fiatalt, akit hazafelemenet lekapcsolnak egy füves cigivel.
Ezt mondta Orbán Viktor akkor: "elfogadhatatlan, hogy anyák napján, az élet ünnepén a halál mellett agitálnak és provokálnak minket". (forrás) A provokáció értelmes beszélgetésben és kellemes zenében merült ki.
Reménykedem benne (hinni annyira nem tudok), hogy az igazság győzedelmeskedik, a fals tévhitek előbb-utóbb kitudódnak, és az ilyen csőcselék visszakerül az Állatkertbe, vagy a Múzeumba.

KÜLFÖLD:

Kutatás szerint mégiscsak van valamiféle gondolkodás a kómában. Kómás nő pl. a "képzelje el magát teniszezés közben"-re olyan agyi tevékenységet mutatott, mint egy egészséges ember.
Lehet hogy kamu, persze, de akkor az egész világot vehetjük kamura, és nem lesz kifejezetten kellemes életünk, így inkább higgyük el, ami hihetőnek tűnik.