hétfő, november 13, 2006

BELFÖLD:

Gergényi marad - Gyurcsány szólt Petréteinek hogy ne fogadja el a lemondást, és így is lett. Most marad egy Gergényink. Egy ideig talán nem is baj: ha megint ugrál a söpredék, lesz ki letapossa. Más szempontból pedig: le van szarva, megszoktuk.


Orbán szerint a hazugoknak nincs helyük Európában - (így hát a Fidesz Közép-Ázsiába távozik)

morális válságban vagyunk? - voltaképpen mi a szart jelent ez? Én vagyok tán morális válságban? Nincsenek álszent, csak az ellenfélre vonatkoztatható ókeresztény erkölcseim, amelyek most megrendültek volna.
Ha Viktor eleget hangoztatja, tényleg válság lesz: nehéz lesz elfogadni, hogy a fél ország eszi a moslékot, amit elészórnak.

KÜLFÖLD:

Hezbollah erősebb mint valaha, jó eséllyel háború lesz - Izrael készül: épp le akarták rövidíteni a kötelező katonai szolgálatot, most ez felejtő. Az a durva hogy Libanon feltehetőleg nagyon szép hely volt, lásd: libanoni cédrus, és az emberek sincsenek megkattanva. Most viszont van az országnak egy része, valahogy úgy mintha nálunk a MIÉP kurvára megerősödne és a haverok is rá lennének kattanva, és azok szítják a háborút. Izrael meg szintén fel van hergelve, amúgy is az egész környék rühelli őket, így nem viselik jól a szomszéd felfegyverkezését. Amcsik meg támogatják Izraelt. Így hát ha lesz, akkor hosszú háború lesz, és mindennek a vesztesei azok a libanoni és izraeli emberek, akiknek közük nem volt országuk megkattant részéhez.

Amcsik szerint Castro rákos és halálra van ítélve - Értem, hogy az amcsiknak politikai ellenségük a kommunista vezető. De az, hogy egy öreg elnökről elhíresztelik hogy rákos és meg fog halni, milyen egy rohadt dolog ez! Erre mondják, hogy belerúgnak a döglött oroszlánba.
A nagyhatalmi politikának nincs erkölcse.
Jó egészséget Castro-nak.

LINKEK:

zenés táncos mikrofon-a-szájba-fog-kitörik mulatság

vicces reklámok - legjobb a Guinness, tán a középső sor bal széle (elhangzó szöveg a végén: Guinness- megéri a várakozást!).

30 pármásodperces animáció - van amelyik jópofa

8 perces nagyon jó animáció - elég agyament, brutális egy mese, jó a zenéje is. Az arany tojást tojó tyúk sztorijára hasonlít.