szerda, november 15, 2006

Ezt a horrorisztikus kis girnyót tengeri disznónak hívják (sea pig). A tenger legmélyén él, hasonlít a tengeri uborkára. Állítólag 9 pénisze van (a képen láthatóak), amelyeket viszont a talajon található kis mosztalék felszívására használ. A tengeri disznó annyira iszonyú, hogy ez a legnagyobb méretű kép, amit találtam róla.

hdsnet.hu terézváros internetnek köszönhető, hogy 2 óráig tartott feltolni a netre a mai adagot

BELFÖLD:

cigicsempész szamurájok - Román vámmentes boltban veszik a cigit és hozzák ide eladni drágábban. De mivel románok nemsokára belépnek az EU-ba, a vámmentesek sem tartanak sokáig, így idegesek a csempészek. Terrorizálják a vámosokat, szamurájkarddal!
Segáz amúgy majd hozzák Ukrajnából, azok még messze vannak az EU-tól.
Amúgy meg senki ne gondolja hogy a csempészés bűn, mindössze ellentétes az állam és a cigigyártók gazdasági érdekeivel.

Viktor ismét az EU-nak panaszkodik az országra - Azt állítja, a magyar kormány és a magyar nép az nem ugyanaz, nem szabad összekeverni. Akkor én hozzáteszem, hogy akik nevében a Fidesz beszél, és a magyar népesség, az végképp nem ugyanaz. Közöm nincs hozzá, mit akar ez? És hogy népszavazás kell hogy megkezdődjenek a reformok. A reformok előszöris már megkezdődtek, másrészt a Viktor-népszavazás 50 milliárdba fájna. Ha már becsődöltünk, akkor azt a pár megmaradt fillérünket is basszuk el a semmire, nem?

KÜLFÖLD:

hidrogénnel működő BMV - már gyártják is, ráadásul. Nem szennyezi a környezetet. Csakhogy úgy hallottam, régebben valami kutatót, aki ezzel foglalkozott, valaki meggyilkolt. Az olajtársaságoknak, Bushnak stb. nagyon nem kell a hidrogén, addig jó amíg rá van kattanva a nép az olajra. És rá is van: az amerikaiak akár egyedül is óriási kocsikat vezetnek, minden oké, csak ugye ezért van gáz a Közel-Keleten.
Mindenesetre azt kétlem, hogy a BMV főnököt kinyírnák.

film a csecsen szituról - egy másik nő aki a témával foglalkozott, a filmben azt nyilatkozta, "csoda hogy még él". Ki is nyírták nemsokára. Ruszkik azért még mindig a régiek. Jó volna megnézni ezt a filmet, megpróbálom lekapni a netről. Angol neve:
COCA: the dove from chechnya.

EU parázik a MÁV miatt - tekintve hogy nem csak totál veszteséges, de az állam minden évben több pénzzel kell kipótolja a hiányt, milliárdokkal (legutóbb ha jól tudom 80 milliárddal). A minőség meg persze a megszokott hányadék. És ez a mostani, egyre halasztódó ötlet, hogy a kis falvakba ne is menjen vonat, ez megoldás?

LINKEK:

állathangok a tengerekből, ajánlom a bálnahangot!

(angolul) szexuális beleegyezés, jogászok a hálószobában - nagyon vicces kis rövidfilm

életük utolsó fényképe, poen

első internetoldal - pontosan ez volt 1990-ben a legelső internetoldal. Megnézhetjük, mit nézhettünk meg akkor.

egy kis Kiszel Tünde / Anettka vers-kép-érzelem bélfacsaró hányinger
rossz vicc a csaj, de úgy látszik, ez a negédes giccs és ez a neander-debil arc kell a népnek.