szombat, november 18, 2006

Ezt a képet vagy 7 éve szereztem. Ez a kis arc egy szem nélküli vakondpatkány. Voltaképpen van szeme, de a szőre alatt mélyen, és csak 1 köbmillis, tehát nem nagy. Életét azzal tölti, hogy túrja a sivatagi homokot, kajál, és örül, hogy él.

Nemrég írtam a Lehel piacon lefoglalt romlott húsról (3 tonna). Ma piaci biztos forrásból megtudtuk, hogy valami raktárban volt a cucc és köze nincs a piaci kajákhoz, csak a média varrta rájuk.

BELFÖLD:

Elhunyt Puskás Ferenc. Képek itt.

KÜLFÖLD:

Elmarasztalták Észak-Koreát - mivel vagy 200 ezer embert rothasztanak GULAG-szerű táborokban, meg kínzások, kivégzések. A reakció: összeesküvés az egész, és "illegális" a dokumentum. Röhej ez az Észak-Korea, lehetne valóságshow-t forgatni, érdekes lenne: főhősünk a múlt heti epizódban részegen viccet mesélt a kommunistákról. A mai részben megnézhetjük, hogyan viszik ki a pusztába megcipőzni és elkaparni valahol.

USA vs. Irán + Észak-Korea - masszív egy darab lenne. Nem hinném, a közeljövőben: Irán elpusztítaná Izraelt (tekintve hogy interkontinentális rakétáik azt hiszem nincsenek), Észak-Korea meg az amcsikra küldené az atomot, még ha az egész lakosság éhen döglik, akkor is.
Mindenesetre Bush a diplomáciai megoldások híve, vagyis ilyen erős ellenfelet nem mert megtámadni, ahogy a Közel-Keleten teszi.

Új olasz ötlet: pénzbüntetés a munkahelyen dohányzóknak - Persze, egészségtelen a dohányzás, és jobb leszokni, de ezek a paraszt fasiszta megoldások, meg a sokkoló szövegek a cigisdobozokra, ez gusztustalan. És képmutatás is, hát a pálinkára talán rá van írva hogy halált okozhat? Kanadában meg szétrohadt tüdő fényképét teszik a cigisdobozra, az is mi?!

jön a sötét energia!!! - láthatatlan szétcsúszott anyagból van a világmindenség harmada, és ez tény. Kísérleteznek a hadászati megoldásokkal, pl. sötét anyagból készült balta elég komoly lehet.

megy az ENSZ és az Afrikai Únió Szudánba rendet csinálni - bár alig hallunk róla valamit, 200 ezer ember halt meg a polgárháborúban. Mégis sokkal többen tudunk a párezer amcsi áldozatról Irakban.

trében vannak a bálnák - befagyott a tengerszoros ahol kimehetnének, úgyhogy halálra vannak ítélve. Ezért a helybéli eszkimók megkímélik őket a fájdalomtól, és azt találták ki, hogy amikor feljön levegőért, leszúrják szigonnyal, lelövik, elvonszolják és feldarabolják és megeszik.

LINK:

Új cucc a GoogleEarth-ön.