csütörtök, november 23, 2006

Ezzel a hozzáállással van a gond, mint azt sokszor láthatjuk.

3 napja nem láttuk a napot, csak ezt a szürke masszát, ami éjjel narancsszínű lesz a város fényétől. Lehet, hogy sosem fog megváltozni.
Hallgassuk a Radio Pausenraum-ot Winampon, az lehet hogy segít:

BELFÖLD:

Mai sokkolás - Saját kislányaival fajtalankodott, utcán vadidegen nőkre támadott ez a tanyasi patkány, és most lesittelik, de mindössze kilenc évre.
A tanulság: ha nem is vesszük észre, de naponta találkozunk valakivel, aki lányával fajtalankodik, macskáját megerőszakolja, láncfűrésszel készül kiírtani a szomszédot, stb. (sorolhatnám)

Kezet fogott a fideszes a szocival! - örülni kéne, mint amikor vége a világháborúnak, de szarok rá. Ha belenézünk a cikkbe, ugyanaz a kötekedés zajlott, egyszerűen lerohasztja az ember idegvégződéseit, nem lehet erre huzamosabb ideig odafigyelni. Képtelen vagyok már végigolvasni, mivel suttyomkodik ezúttal a Fidesz, mit utasítanak el ezúttal, miben nem tudtak megegyezni.

!!! PATIKAREFORM - Úgy tűnik, nálunk ez a reform: jól beharangozzák, aztán egy vicc az egész. Megtörtént a patikaliberalizáció: lehet kapni aszpirint, széntablettát és vitamint a patikán kívül. Ezek nem példák, hanem szinte teljes felsorolás. Fájdalomcsillapító felejtő, mert túl lehet adagolni. Csak a veszélytelen szerek lesznek máshol kaphatók.
Annyiban nagy a poén amúgy, hogy jön majd a Fidesz a népszavazással, ami voltaképpen csak pár ártalmatlan cuccot érint, szénné ég az egész banda.

Csúszik a 4-es metró elkezdése (nem építése) - Mint az euró, meg a bringautak, meg a kórházreform. Nálunk mindig minden csúszik, amíg szét nem rohad az ország.

KÜLFÖLD:

!!! Alzheimer kór okát megtalálták - Nem elég jó a vérellátás, nem jut elég oxigén az agyba, és ez vezet a memóriakárosodáshoz. Vagyis tágítani kell az ereket, megakadályozni az artériák eldugulását, és akkor nem lesz Alzheimer.

Bush bővíteni akarja a NATO-t - Bevenné ausztrálokat, japánokat, Dél-Koreát, mindegy, csak legyen kit küldeni Afganisztánba értelmetlenkedni.

Hosszú és érdekes Index cikk Irakról - Húsz év múlva is látszani fog az amcsi ballépés nyoma.
Eddig kb. 50 ezer iraki halottja van a dolognak.

LINKEK:


Balázs show horror - az ilyesmit azért érdemes nézni, hogy megtudjuk, milyen szintű figurák léteznek
Mónika show - ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy ez már olyan szintén primitív és közönséges, hogy az vicc

Óriás panda az állatkertben - saját fia hozza rá a frászt, kurva jó