kedd, november 21, 2006

Mai híradás rövidebb lesz. Az ablakon kinézve esős időt látok, így lehet, hogy kivételesen le kell süllyednem a föld alá (metró) a bicikli helyett, elég baj!

Át lettünk baszva (csak a szokásos):

Annak idején a kormány és az SZDSZ sok mindent ígért a kerékpárral felvonuló 40 ezres tömegnek, röviden: mostantól a kerékpárutakra is sokat költenek. Kijött az új kormánytervezet arról, hogy a töménytelen EU pénzt hogyan költik majd el az úthálózat javítására. Itt lett volna az a bizonyos kerékpárút dolog. Semmi, sehol. Az elkövetkezendő években úgy tűnik az a terv, hogy kiszúrják a szemünket 15 méter bicikliúttal aztán ennyi.
Pénteken ismét felvonulás lesz, megyek is- igaz ez még korábbi terv mint ez a hír.
Valamit alkotni kéne, itt van némi infó.
Amúgy úgy tűnik, ez így megy nálunk: Budapestért díjat adnak a Critical Mass-nek, a városi alternatív közlekedés népszerűsítéséért (ami, hozzáteszem, jelenleg elég életveszélyes), és ennyi, fillért sem költenek rá hogy változzon a helyzet.

BELFÖLD:

Megvan a Révész Máriusz videó - tényleg összeverték a rendőrök. Nem lehet azonosítani a tetteseket. Mosom kezeimet.

Lett volna további hír, de nincs időm másfél percenként internetet javítgatni.

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

sajnálatos, hogy a neted baszakszik, képzeld nálunk kigyulladt a ház pár napja, komoly modon oltottak mindent, cefetül kivonultak ám, ehhez képest se net, se tv nem volt napokig!!!

kedd, november 21, 2006 10:12:00 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home