vasárnap, november 19, 2006


Visszajelzéseket kaptam, miszerint a tengeri disznó című, pár napja leközölt képem gyomorforgatóan undorító. Ennek ellenére úgy határoztam, hogy a kép marad. Ez az élőlény ugyanis nagyon gyakori a tengerfenéken, ezenkívül ilyen ábrázattal kénytelen leélni amúgy is igen eseménytelen életét, hát ne szégyenítsük meg azzal, hogy még a puszta kinézetét sem viseljük el.

A mai képen a talán még a tengeri disznónál is visszataszítóbb, emberarcú plöttyhalat láthatjuk. Szintén mélytengeri, ahol kinézet alapján senkit sem diszkriminálnak.

BELFÖLD:


Puskás videók - lehet nem mindegyik működik, ez van. Nekem a legfelső nem ment.
dec. 9.-én temetik a Bazilikában

Tegnap rendszerváltás volt - Ismét összegyűlt a lepedék, felvonultak (Kossuth téri brigád nagyrészt). Azt üzenik Gyurcsánynak, hogy szép kender terem Székelyföldön, amiből kötelet szoktak csinálni. Azt mondom erre, szép gépgyárak vannak Csepelen, ahol láncfűrészt szoktak csinálni. Hit Gyülekezete fegyvereseket nevel: jöjjenek csak, végre egy igazi féreg ellenfél.
Képek.

Tegnap volt Szolidaritás Éjszakája - sokan kimentek virrasztani a csövesekkel a Nyugati aluljáróban. Még a szociális és munkaügyi miniszter is kiment.
Az az igazság, hogy kifejezetten örülök, hogy lassan beindul országunkban a civil szféra, és az emberek összeállnak és tesznek azért, amit el akarnak érni, és nem csak a kormánytól várják a megoldást.

Interjú a hugyszagú forradalom zenéjének szerzőjével - és maga a zene itt.

meghalt egy bázisugró - ugyanazt tudom mondani, mint a múltkor: ezzel jár a sport, amit választott.



KÜLFÖLD:

Bush Vietnámban osztotta az észt - reméli, nem lesz Irakból is Vietnám. (kellőképpen őszinte megjegyzést ide nem írok, ki tudja, meddig ér a titkosszolgálat keze)

Tom Cruise megházasodott, a szcientológia egyház szerint - Az egyházat nem fogadják el mint hivatalos vallás. Lehet azért, mert saját tudományt hirdet, paranoiás híveket nevel, elnyeli az összes pénzet és zaciba vágatja a lakást, majd szakíts meg minden kapcsolatot családoddal, mert mostantól a szekta a család. Olyan szinten beteg, primitív agymosás az egész, hogy rossz belegondolni. Természetesen az alapítók kurva gazdagok a behülyített emberekből, és természetesen nem hisznek benne.

1 Comments:

Anonymous Névtelen said...

a "tegnap is összegyűlt a lepedék"-nagyon nagy duma, szakadtam!!!

hétfő, november 20, 2006 9:28:00 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home