szerda, november 29, 2006

Őszentsége, sokadik Ratzinger pápa.

Tegnap nem volt híradás, ma viszont annál inkább. Mint mostanában zajlik, az extra-fontos hírek elé felkiáltójelek kerülnek.

BELFÖLD:

195 forint a dollár! Pár éve még 300 volt, és Bush megjelenése óta romlik.

7,5% a munkanélküliség - A teljes EU-ban 7,7%, vagyis annyira nem vagyunk gázok, de persze nem ezzel kell foglalkozni.

Tűzoltókészülékkel ölte meg magát a gyökér - Lehet valamit dobott előtte, vagy be volt rúgva mint a disznó, de épeszű ember ilyet nem csinál. Meg kell hagyni, ez a hír inkább tartozik a bulvár-poén kategóriájába, mint a halálhíréba.

KÜLFÖLD:

Újabb orosz mérgezés - Egy nappal Litvinyenko halála után Jegor Gajdar hirtelen 3 óráig eszméletlen lett és dőlt a vér az orrából.

megfejtették, mint mond Hitler a néma házivideókon - Szájról olvasó program ami minden szögből megérti a szavakat. Kiváncsi leszek.

kiderült miért halt meg Tutanhamon - A fáraó 19 évesen halt meg, eddig azt hitték, kinyírták, de nem: leesett a lóról és szétesett, műteni meg akkor még nem állt módukban.

fogamzásgátló férfiaknak

Fidel Castro 80 éves - igazából augusztusban töltötte be, de akkor elhalasztották az ünnepséget. Most azonban megtartják, nélküle.

Pápa most már támogatja a török EU csatlakozást - Múltkor még nem így volt, elég ha pár napot visszaolvas a kedves közönségem. Szar alak ez a pápa, mindenkit megsért aztán próbálja valahogy visszacsinálni. A feje sem szimpatikus.

!!! Új korszak az internet történelmében, úgy vélem - Tegnap este megnéztem ezt a Second Life-ot. Arról van szó, hogy van egy netes portál vagy 3 éve, de mostantájt kezd nagyon beindulni. Ingyen regisztrálsz, csinálsz egy karaktert és mászkálsz a virtuális világban. Igenám, de lehet venni telkeket valódi pénzért (átszámolva a legfrankóbb kb. 40 rongy), és ott lehet virtuálisan feszíteni. Tényleg nagy poén és gyönyörű grafikák. Ám megjelennek rajta a cégek és gazdagabbak, és közel az idő, amikor az új sznobok százezres virtuális telket vesznek, gyönyörű grafikájú kertet építenek, és neten, ebben a világban veszik meg a dolgaikat.
Lehet tévedek, mert nem regisztráltam (nem próbáltam ki), de nekem ez már nem jön be. Biztosan állat a grafika és heteket el tudnék tölteni rajta. És ezzel még jobban el lehetne szakadni az élettől.

Britney-pornó, II. rész - Britney már nem tud pénzt és hírnevet szerezni a playback zenéjével, meg már kétgyerekes anya, ezért új módszerhez folyamodik, úgy tűnik: prosztó igénytelen villantásokkal mutogatja magát a kameráknak. Mit mondjak, elég silány. DE hozzátartozik a kulturális történelemhez. Itt vannak tehát a relikviák.