hétfő, november 27, 2006

Az egyik váci múmia (ez kicsit kevésbé konzerválódott). A kép kinagyítását nem feltétlenül ajánlom!

BELFÖLD:

Embrióhalál - Mesterséges megtermékenyítésnél (meddőség) a pár által végül nem választott néhány embriót kinyírják. Ezek nem csecsemők hanem egy-egy sejt. Megy most miatta a vinnyogás, hogy gyilkosság történt. Pedig ennek ez a módja.
Tételezzük fel hogy párommal ezt a módszert választjuk, a 8 embrióból a legéletképesebbet beültetik a nő méhébe és lesz gyerekünk. De ekkor jönnének a vallási vezetők és akaratom ellenére emberré formálnák a megmaradtakat. És akkor ott rohadna 7 nem kívánt gyermekem valami retkes árvaházban.

Váci múmiák - Nem direkt mumifikálták őket, csak úgy jött ki hogy nem rohadtak szét. Az egyik a "szívtelen apáca", akinek kérésére kivágták a szívét. Érdemes elolvasni a cuccot. Meg lesz film is, dec6 m2. És megnézhetők a Természettudományi Múzeumban a zombik.

Állatkínzásért perelnek - Egy, a többi által kivetett és ezáltal vágóhídra szánt szürkemarhán próbálta ki valami patkány a vadászíjat. Percekig küszködött a marha mire meghalt, ezért Hortobágyon eléggé ki vannak bukva, mert nem értékelik az állatkínzást. A bíróság büntetésképpen a máglyahalált helyezte kilátásba.

4-es metró kabaré - 1976-ban döntötték el, hogy két éven belül hozzákezdenek. Azóta "épül". Szeptemberben kellett volna kezdeni, de legkorábban tavasszal fognak.

KÜLFÖLD:

Pápa megy törökökhöz - Jó kérdés, hogy miért? Anno ellenezte a törökök EU-csatlakozását, meg volt az a muzulmánellenes beszéde. Így aztán a törökök kurvára nem látják szívesen.
A múltkori pápával nem volt gáz, az legalább jóindulatú volt, ez kissé az a tolakodó verzió, meg ugye a Hitler Jugend múlt..
Ratzinger felveszi a golyóálló mellényt, ami még sosem volt pápán.

LINKEK:

minden héten egy budapeti utca - szép, hangulatos fekete-fehér képek

kellemes hangulatú reklám - bár az értelmére nem tudtam rájönni

hogyan készül (smink és számítógép segítségével) a modell - rövid, gyors és hatásos. El lehet gondolkozni azon, hogy a reklámokban látott gyönyörű nők léteznek-e?

3 Comments:

Anonymous Névtelen said...

a pápa jellemzésével 1etértek maximálisan, hitler-jugend 16 évesen, mit művelt kiváncsi volnék rá!
a rosszul konzerválódott zombi csak nem a FleshEaters?? hehe

hétfő, november 27, 2006 4:57:00 du.  
Anonymous Névtelen said...

nagyon komoly a hogyan készül a modell!!!!!!!!!!!!!!!!!

hétfő, november 27, 2006 4:59:00 du.  
Anonymous Névtelen said...

Váci múmia egy frászt, klasszikus zombi.

szerda, december 13, 2006 11:40:00 de.  

Megjegyzés küldése

<< Home