péntek, december 08, 2006

Nem tudok feltölteni képet sajnos, nem működik.

BELFÖLD:

Demszky vs. biciklisták - megállapodást kötöttek. Kérdés hogy Demszky igéreteiből mennyit tart meg, lehet full semmit, főleg mivel nincs benne semmi konkrétum (csak a 30km bicikliút 2007-ben, 30 kilóméter az vicc)

Árpádsávval mennek a halottgyalázók Puskás temetésére - undorító

K&H bank perkál a mentősöknek - ez így korrekt, a nagy pénzintézeteknek, cégeknek kötelességük tenni valamit a társadalomért. Az egyik építhetne csövesmenhelyeket, a másik biciklitárolót, a harmadik ösztöndíjat fizethetne a vakoknak, stb stb. Ha ilyen lenne a kapitalizmus, teljesen kiegyeznék vele.

Megszűnnek a vasútvonalak, drágul a cucc - és bár nem láttam még a saját szememmel, de nagyon úgy tűnik, az állítólagos, majd állítólag tévhit diákkedvezmény megszűntetés frankón megtörténik. Ha MÁV-on nincs, BKV-t meg nem használom, akkor minek is a diák?


KÜLFÖLD:

Jövő-flash - a világ 50 év múlva, pár mondatban

Tornádó Londonban - nem az a mindennapi esemény. Ott is túl meleg van az évszakhoz képest. Itt is, nincs is tél. Lehet tényleg globális felmelegedés van?

megkínzott foglyok perelik Rumsfeld-ot - aki azzal védekezik, hogy a külföldről ellopott szétkínzott foglyokra nem vonatkoznak az emberi jogok