hétfő, december 04, 2006


Mivel éjjel azt álmodtam, hogy Észak-Koreába utaztam (és jó volt), utánanéztem az országnak bővebben. Az emberek többnyire jó arcok, akiket ismertem legalábbis, mind azok voltak (nem tudom, északiak vagy déliek voltak, de ez olyan, mint a keletnémet és nyugatnémet). A képen látható megkattant, elmebeteg frizurás pszichopatának köszönhetően azonban mindenki félelemben él és nem mer szólni, mert elviszik, és kapja a Hostel (magyarul Motel) c. filmből ismert "kezelést"

BELFÖLD:

tovább keresik a fegyencet - komoly információgyűjtésbe kezdett a Rendőrség, és már tudják, hogy "tett korábban utalást arra, hogy nem érzi túl jól magát a büntetés-végrehajtási intézetben". Vagyis annyit már biztosan tudunk, hogy az illető érezte már jobban magát, mint ahogy a sitten.

Alágyújtottak egy csövesnek - Undorító patkányságnak tartom, hogy egy teljesen kiszolgáltatott emberre álmában rágyújták a matracot.

beindult a karácsonyi díszkivilágítás - jól is néz ki mikor az Andrássy-n biciklizek, mozis.

KÜLFÖLD:

Amcsi városban tilos a dohányzás - Persze, egészségtelen szokás, de az, hogy valakit nem hagynak rágyújtani utcán vagy parkban, az a jogaik megsértése, ugyanis csak maguknak ártanak. A "demokrácia hazájában" a dohányzásellenes kampány egyre fasisztább stílust vesz át. Pár éve a reptéri, tökéletesen elkülönített és jól szellőztetett dohányzószobát is bezárták.

Hugo Chávez továbbra is Venezuela elnöke - baloldali, Amerikától elhatárolódó pártja elég népszerűnek tűnik arrafelé. Hugo Chávez nagy arc, az ENSZ gyűlésen közölte, hogy bűz van, bűz, mert a Sátán köztünk van (Bush-ra utalt). "!El diablo es aqui!" - mondotta.

brit kamszakértők szerint a rózsaszín közvilágítás megnyugtat - így aztán kevesebb a bűncselekémny. Lehet hogy így van, de az is lehet, hogy megnövekednek a véletlenszerű, elmebeteg megkattanásos bűncselekmények, mint amikor valaki nem bírja tovább a kedves kis rózsaszín fényt, és pszichopata módra támad rá a szembejövő idegenre.