szombat, december 09, 2006


Itt a tegnapról lemaradt kép. A muslica! Muslincának ejtjük, de 'n' nélkül írjuk. A muslincának élénkvörös szeme van, de ezt kevesen tudják. A muslinca repked céltalanul, gyümölcsöket szívogat, valamint a képen látható időtöltéssel szórakoztatja magát. A muslinca talán idegesít minket, amikor elrepül a szemünk előtt, de a muslinca nagyon jól érzi magát. A muslinca jó arc, a muslinca igénytelen.

BELFÖLD:
A patkányok kamu lejárati időt raktak a kajákra - mindenhova került, hús is, jó eséllyel vettünk a kamu lejárati idős kajákból. Egy egész társaság foglalkozott az újracsomagolással. Ugyanitt megnézhetjük, melyeket csomagolták újra. Felejtsük el a corny csokiszeletet, a bio feliratú termékeket és a wellness dzsemmeket.
EGYÉB:
Itt egy jó kis kép egy izlandi tóról, jó nagy, háttérképnek zsír.
Az internet igen jó eséllyel leghorrorisztikusabb, legbrutálisabb oldala az Ogrish.com, ami már évek óta üzemel. Célja, hogy megmutassa a hírek azon oldalát, amit nem látunk, vagyis pl. azt, hogy hogyan néznek ki a háborúk áldozatai- amilyen iszonyat brutális, annyi értelme tényleg van, hogy az ember nem csak a politikai lépegetéseket látja, hanem azt is, mit tesz ez a civil lakossággal. Nem akarok itt különösebben foglalkozni az oldallal, lényeg, hogy van. Mindenesetre most átalakult, új neve van, és pénzt csinálnak belőle, reklámokkal. Viszont most már korántsem csak a horrorbrutalitás marad, hanem pl. megnézhetjük videón, miért ne próbáljunk fáról szaltózni. Itt meg kóreai háború, dél-kóreaiak kivégzik az északiakat.